Vastuullisuus

Rejlers ottaa yhteiskunnallisen vastuunsa vakavasti. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana erilaisissa CSR-ohjelmissa.

Yrityksen yhteiskuntavastuu (CSR) on konsepti, jonka mukaan yritykset seuraavat toimintojensa vaikutuksia ympäröivään yhteiskuntaan.

Katsomme vastuullisuutta työmme kautta. Rejlers on toiminut teknisenä konsulttiyrityksenä yli 75 vuotta. Osallistumisemme infrastruktuurin, energialaitosten ja kiinteistöjen rakentamiseen on osa yhteiskuntamme vastuullista kehittämistä. Pyrimme varmistamaan ratkaisut, jotka ottavat huomioon ympäröivän yhteiskunnan edut sukupolvelta toiselle.

Rejlers on mukana Star for Life -projektissa Qhkaza High Schoolissa Pangenissa Etelä-Afrikassa. Projektin tarkoitus on estää HIV-viruksen leviäminen nuorten keskuudessa.

Rejlers on aktiivinen yrityskansalainen myös Suomessa. Olemme tukeneet John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -projektia vuodesta 2010 lähtien. Lisäksi tuemme lukuisia paikallisia urheiluseuroja näiden nuorisotoiminnassa.

Ilmoita rikkomuksista

Rejlersin toimintaperiaatteisiin kuuluu lakien ja eettisten arvojen noudattaminen kaikessa toiminnassamme. Kannustamme työntekijöitämme, alihankkitamme sekä sidosryhmiämme tuomaan esiin mahdolliset epäilyt laittomasta tai epäeettisestä toiminnasta.

Oheisen linkin kautta voit ilmoittaa havainnoista, jotka rikkovat Rejlersin eettistä ohjeistoa, Rejlersin yhteistyökumppaneiden toimintaohjeita tai voimassaolevia lakeja ja asetuksia.

Ilmoita rikkomuksista »

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti ulkopuolisen palveluntarjoajan toimesta. Kaikki ilmiannot käsitellään ja otetaan vakavasti.