Vastuullisuus

Rejlers toimii kolmessa maassa yli 80 toimipisteessä energian, infran, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla. Vastuullisena yrityskansalaisena haluamme toimia ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Rejlersin tavoitteena on tuottaa taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan. Laadukkaan työn takaa osaava ja oppiva henkilöstömme. Tulevaisuuden osaavat työntekijät ja toimialojemme hyvän kehityksen takaamme aktiivisella koulutus- ja toimialajärjestöyhteistyöllä. Turvallisuus ja hyvinvointi huomioidaan jokapäiväisessä toiminnassa.

Näiltä sivuilta löydät tietoa toimintatavoistamme eri osa-alueilla.

Ilmoita rikkomuksista

Rejlersin toimintaperiaatteisiin kuuluu lakien ja eettisten arvojen noudattaminen kaikessa toiminnassamme. Kannustamme henkilöstöämme, kumppaneitamme, toimittajia sekä muita sidosryhmiämme tuomaan esiin mahdolliset epäilyt laittomasta tai epäeettisestä toiminnasta.

Oheisen linkin kautta voit ilmoittaa havainnoista, jotka rikkovat Rejlersin eettistä ohjeistoa (Code of Conduct), Rejlersin yhteistyökumppaneiden toimintaohjeita tai voimassaolevia lakeja ja asetuksia. Käytä koodia svd545.

Ilmoita rikkomuksista »

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti ulkopuolisen palveluntarjoajan toimesta. Kaikki ilmiannot käsitellään ja otetaan vakavasti.