Meistä

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Yhteiskuntamme elää keskellä voimakasta murrosta. Vihreä siirtymä luo jatkuvasti kasvavan tarpeen kestäville ratkaisuille. Samalla teknologian nopea kehitys – sähköistyminen, digitalisaatio ja automaatio – mullistaa kokonaisia teollisuuden aloja. Myös energian toimitusketju käy läpi valtavaa muutosta kohti uusiutuvaa energiajärjestelmää.

Rejlers tukee yhteiskuntaa tässä murroksessa. Kehitämme innovatiivisia, älykkäitä ja vastuullisia ratkaisuja, jotka vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Palvelumme ovat tärkeässä roolissa teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Olemme asiakkaidemme tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa. Tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Tartumme yhteiskunnan haasteisiin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelemme vaikuttavia ratkaisuja teollisuuteen. Tarjoamme rakennetun ympäristön vastuullisia teknisiä asiantuntijapalveluita. Uudistamme energiajärjestelmiä sekä luomme turvallista ja toimintavarmaa infraa. Tarjoamme asiakkaillemme vihreän siirtymän ja energiamurroksen vahvaa osaamista. Ratkaisumme ja neuvontapalvelumme auttavat asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja ja menestymään muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tässä työssä ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Hyödynnämme kaikessa asiantuntijoidemme vahvaa osaamista ja verkostojemme kollektiivista tietoa. Toimimme ketterästi kuin pieni yritys, mutta tuomme asiakkaillemme koko laajan verkostomme asiantuntemuksen. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja kansainvälisesti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. Yli 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa.

Muutoksen keskellä haluamme kehittyä jatkuvasti. Uudistumme oppimalla toisiltamme ja projekteistamme. Vaalimme avoimuutta ja jaamme parhaita käytäntöjä koko yhteisön hyödynnettäväksi. Näin innostamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Uudistuvan osaamisemme avulla näytämme asiakkaillemme suuntaa tulevaisuuteen.

Haluamme luoda tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Uskomme, että se toteutuu jalostamalla osaamista joka päivä.

Home of the learning minds