HOME OF THE LEARNING MINDS

Visio ja arvot

Visiomme

HOME OF THE LEARNING MINDS

Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. 

Visiomme muodostuu kolmesta elementistä:  

Home – kulttuurimme

Rejlers luo hedelmällisen maaperän asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme oppimiselle. Kohtaamme toisemme avoimessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä niin nykyaikaisilla toimistoillamme kuin digitaalisesti. Uskomme monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työyhteisöön, jossa jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon. 

Learning – jatkuva kehitys

Jatkuva oppiminen on kaiken keskiössä, kun kehitämme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Luomme yhdessä päivittäiseen työhön oppimista tukevat olosuhteet sekä meille rejlersläisille että asiakkaillemme. Haluamme olla alamme oppivin organisaatio ja jakaa osaamistamme avoimesti. Näin innostamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. 

Minds – tapamme toimia

Hyödynnämme kaikessa sekä asiantuntijoidemme osaamista että verkostojemme kollektiivista tietoa. Jokainen meistä ottaa vastuuta yksilön ja yhteisön oppimisesta sekä kasvusta asiantuntijana. Esihenkilöiden tuella luomme kannustavan ja avoimen ilmapiirin, jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tässä meitä ohjaavat keskeisimmät arvomme: avoimuus, rohkeus ja verkostot. 

Arvomme

Arvomme luovat pohjan jatkuvalle oppimiselle. 

 #Opensourceculture

Vaalimme avointa ja avarakatseista kulttuuria. Uudistumme oppimalla toisiltamme ja projekteistamme. Jaamme parhaat käytännöt koko yhteisön hyödynnettäväksi ja uskomme, että yhteistyöllä löydämme parhaat ja kestävimmät valinnat huomisen yhteiskunnan hyväksi. 

#Lovethechallenge

Tartumme rohkeasti asiakkaidemme haasteisiin ja vastaamme niihin innovatiivisilla ratkaisuilla. Hyödynnämme osaamistamme kaikessa mitä teemme, haemme kestäviä ratkaisuja ja autamme asiakkaitamme toimimaan ja menestymään muutoksessa. Tulevaisuuden toimivan yhteiskunnan kehittäminen on haasteista suurin – haluamme näyttää suuntaa tässä muutoksessa.  

 #Brilliantnetworks

Rakennamme verkostojamme kehittyäksemme jatkuvasti sekä yksilöinä että yhteisönä. Verkostojemme kautta käytössämme ovat uusin osaaminen ja teknologiat, jotka auttavat meitä räätälöimään kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Pystymme toimimaan ketterästi kuin pieni yritys, mutta saatavillamme on koko verkostomme kattava asiantuntemus.