HOME OF THE LEARNING MINDS

Visio ja arvot

Visiomme

HOME OF THE LEARNING MINDS

Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Visiomme muodostuu kolmesta elementistä:

Home – kulttuurimme

Rejlers luo hedelmällisen maaperän asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme oppimiselle. Kohtaamme toisemme avoimessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä niin nykyaikaisilla toimistoillamme kuin digitaalisesti. Tuemme toisiamme haasteissa ja joustamme eri tilanteissa; uskomme monimuotoisuuteen ja vahvaan vuorovaikutukseen ihmisten välillä.

Learning – jatkuva kehitys

Jatkuva oppiminen on kaiken keskiössä, kun kehitämme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Luomme yhdessä päivittäiseen työhön oppimista tukevat olosuhteet sekä meille rejlersläisille että asiakkaillemme. Haluamme kehittää ammattitaitoamme ja jakaa sitä avoimesti. Näin innostamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme.

Minds – tapamme toimia

Ajattelutapaamme kuuluu, että kohtaamme monimutkaisetkin haasteet avoimin mielin. Hyödynnämme kaikessa sekä asiantuntijoidemme osaamista että verkostojemme kollektiivista tietoa. Tässä meitä ohjaavat keskeisimmät arvomme: avoimuus, rohkeus ja verkostot.

Arvomme

Arvomme luovat pohjan jatkuvalle oppimiselle.

 #Opensourceculture

Vaalimme avointa ja avarakatseista kulttuuria. Uudistumme oppimalla toisiltamme ja projekteistamme, sekä jakamalla parhaita käytäntöjä koko yhteisön hyödynnettäväksi. Uusimmalla teknologialla ja laaja-alaisella asiantuntemuksella autamme asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja huomisen yhteiskunnan hyväksi.

#Lovethechallenge

Tartumme rohkeasti asiakkaidemme haasteisiin ja vastaamme niihin innovatiivisilla ratkaisuilla. Hyödynnämme osaamistamme kaikessa mitä teemme, haemme kestäviä ratkaisuja ja autamme asiakkaitamme toimimaan ja menestymään muutoksessa. Tulevaisuuden toimivan yhteiskunnan kehittäminen on haasteista suurin – haluamme näyttää suuntaa tässä muutoksessa.

 #Brilliantnetworks

Verkostojemme kautta saamme käyttöömme yritys- ja tiedeyhteisöjen uusinta asiantuntemusta ja kestäviä teknologioita. Hyödynnämme osaamisverkostojamme asiakkaidemme ja yhteiskunnan hyväksi. Pystymme toimimaan ketterästi kuin pieni yritys, mutta saatavillamme on koko verkostomme kattava asiantuntemus.