Tietosuoja

Tietosuojalla tarkoitetaan yksilön yksityisyyden ja luottamuksen turvaamista; esimerkiksi henkilötietojen oikeaoppista käsittelyä ja niiden suojaamista luvattomalta käytöltä ja käsittelyltä.

Rejlers noudattaa rekisterinpitäjänä tai henkilötietojen käsittelijänä hyvää tietojenkäsittelytapaa ja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön edellyttämiä velvoitteita.
Rejlers tekee kaikkensa varmistaakseen, että keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ainoastaan tarpeellisessa määrin.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Yhtiön käsittelemien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Rejlers Finland Oy, y-tunnus 0765069-8. Osa tiedoista on koko konsernin käytössä, jolloin rekisterinpitäjä on Rejlers AB, y-tunnus 556349-8426.
Tietosuojaan liittyvät yhteydenotot: tietosuoja@rejlers.fi

Henkilötietojen käsittelijä

Tietyissä olosuhteissa rekisterinpitäjä voi käyttää käsittelijän palveluita, toisin sanoen ostaa ulkopuoliselta yritykseltä palveluja joihin liittyy henkilötietojen käsittelyä. Mikäli Rejlers ostaa palvelua, jonka kautta syntyy pääsy henkilötietoihin, määritellään tietojen käsittelyn periaatteet ja vastuut tietojenkäsittelysopimuksella. Myös asiakkaidemme toimeksiantoihin laadimme tietojenkäsittelysopimukset, mikäli toimeksiantoon liittyy henkilötietojen käsittelyä.

Missä käsittelemme tietojasi?

Rejlers pyrkii varmistamaan, että kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu EU:n / ETA:n sisällä. Mikäli henkilötietoja käsitellään EU:n / ETA:n ulkopuolella, Rejlers ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojen käsittely tapahtuu GDPR:n vaatimalla turvallisuustasolla.

Missä yhteydessä sidosryhmien henkilötietoja käsitellään?

Nettisivuilla vierailut

Käytämme www-sivustoilla evästeitä ja käytössämme on analytiikkapalvelu, jolla sivustolla vierailevista kerätään tietoa. Sivustoille saapuvaa informoidaan asiasta ponnahdusikkunalla ja jatkamalla sivustojen käyttöä vierailija antaa suostumuksen seurantatietojen tallennukseen.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi kun vierailet evästeitä käyttävällä verkkosivustolla. Seuraavan kerran sivulla vieraillessasi, sivusto lukee evästeesi ja näyttää sivuja asetuksiesi mukaan. Sivustomme käyttää evästeitä, jonka tarkoituksena on helpottaa sivuston käyttöä.

Rekrytointi

Työhakemukset käsittelemme tietosuojavaatimukset täyttävän rekrytointityökalun avulla. Hakemusten käsittely tapahtuu sovelluksen sisällä ja hakemusten käsittelyyn on määritelty tapauskohtaiset käyttöoikeudet. Hakemuksia ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman hakijan lupaa. Hakemukset tuhoutuvat portaalista automaattisesti 24 kk kuluttua, mikäli et halua tietojasi säilytettävän tulevia avoimia tehtäviä silmällä pitäen.

Suoramarkkinointi

Käytämme ulkoisessa viestinnässä sähköistä uutiskirjesovellusta. Sovelluksen kautta jaamme uutiskirjeitä ja tiedotteita kohdennetusti valikoituihin sähköpostiosoitteisiin.
Postituslistat kootaan jokaista kohderyhmää koskien erikseen ja niitä ylläpidetään aktiivisesti. Ensisijainen osoitelähde on Visman ValueFrame CRM -sovellukseen muodostettu, Rejlersin ylläpitämä sidosryhmärekisteri.

Viesteissä ilmoittamme, mistä sähköpostiosoite on saatu. Jokaisessa viestissä on mahdollisuus estää uusien vastaavien viestien vastaanottaminen (opt-out-toiminto). B2B-liiketoimintaan liittyen kohdennettu suoramarkkinointimme perustuu oikeutettuun etuun.

Palaute- ja mielipidekyselyt

Palveluidemme parantamiseksi ja toimintamme kehittämiseksi suoritamme palautteiden ja mielipiteiden kyselyä. Kyselyissä minimoidaan henkilötietojen osuus ja kyselyillä kerätään vain kyseisen tarpeen kannalta välttämättömiä tietoja. Kyselyiden sisältämiin tietoihin annetaan käyttöoikeudet kyselykohtaisesti ja käyttöoikeuksien hallinnointi on keskitetty vain tietyille henkilöille. Kyselyn saaneella on mahdollisuus torjua jatkolähetykset (opt-out- toiminto).

Tapahtumajärjestelyt

Rejlers järjestää erilaisia tapahtumia sidosryhmille. Tapahtumiin kutsumisessa ja ilmoittautumisessa hyödynnetään tarkoitukseen räätälöityjä ratkaisuja. Näin varmistetaan tietojen käsittelyn asianmukaisuus sekä säilytys ja hallitaan pääsyoikeudet tietoihin.

Henkilöstön henkilötietojen käsittely

Henkilöstömme henkilötiedot on keskitetty nykyaikaiseen HR-järjestelmään, jolloin käytettävissä on vain ajan tasalla oleva tieto, eikä tietoja ei tarvitse käsitellä järjestelmän ulkopuolella. Järjestelmän käyttöoikeuksilla varmistetaan jaettavan tiedon minimointi.

Tietoturva

Korkeatasoinen tietoturva ja kaikkien sidosryhmien luottamus siihen on Rejlersin liiketoiminnallisen menestymisen ehto. Pystymme myös vastaamaan salassa pidettävistä tiedoista tapauskohtaisesti asetettavien tietoturvatasojen tai tapauskohtaisten määrittelyjen mukaisesti.