Vastuullisuus Rejlersillä

Haluamme vauhdittaa asiakkaidemme muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Suurimmat positiiviset muutokset voimme saavuttaa asiakasprojekteissamme, mutta yhtä tärkeää on varmistaa oman toimintamme vastuullisuus. Oman toimintamme perusta koostuu neljästä painopisteestä: ilmastotoimet, liiketoiminnan etiikka, osallistava työkulttuuri ja hyvinvoivat ihmiset.

 

Ilmastotoimet

Yritykset ja elinkeinoelämä ovat ratkaisevassa asemassa ilmastomuutoksen torjunnassa. Yhteiskuntamme on matkalla kohti uutta, hiilineutraalia elämäntapaa ja liiketoimintaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani, joka teknisellä osaamisensa avulla aktiivisesti edistää toimia ilmastovaikutusten vähentämiseksi.

Liiketoiminnan etiikka

Rejlers on sitoutunut noudattamaan YK:n Global Compact -aloitteen kymmentä ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan liittyvää periaatetta. Odotamme samaa sitoutumista kaikilta toimittajiltamme ja kumppaneilta koko toimitusketjussa.

Osallistava työkulttuuri

Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö luo parhaat edellytykset luovuudelle ja innovaatioille. Erilaiset taustat, tiedot ja kokemukset ovat työyhteisössämme rikkaus. Arvostamme toistemme näkemyksiä ja tuomme erilaisia näkökulmia päätöksentekoon.

Hyvinvoivat ihmiset

Haluamme olla joustava työpaikka, jossa henkilöstön terveys ja työhyvinvointi korostuvat. Yhteisöllisyys, toistemme tukeminen ja kannustaminen sekä positiivinen asenne luovat ilmapiirin, joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia, lisää motivaatiota ja työssä viihtymistä.

 

Näiltä sivuilta löydät tietoa toimintatavoistamme eri osa-alueilla. Lue lisää  vastuullisuus- ja vuosikertomuksestamme (englanniksi).