Töissä Rejlersillä

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa? 

Rejlers on Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita. Palvelumme ovat tärkeässä roolissa teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran kehittämisessä, vihreän siirtymän edistämisessä sekä koko yhteiskunnan uudistamisessa. Jo vuodesta 1942 olemme asettaneet kehittymisen etusijalle kaikessa mitä teemme, ja työntekijänämme olet tärkeä osa meidän ja asiakkaidemme kehittämistyötä huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Haluamme erottua alallamme yrityksenä, joka panostaa voimakkaimmin oppimiseen. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Nopea kasvumme tarkoittaa asiantuntijoillemme uusia kehittymismahdollisuuksia. Ne voivat olla esimerkiksi uusia työtehtäviä asiantuntijaroolissa ja johtotehtävissä, tai uusia haasteita uusien asiakkaiden parissa. Rejlersillä on kolme ensisijaista kehittymispolkua.

Haluamme säilyttää, mutta myös kehittää yrityskulttuuriamme, jossa jokainen huomioidaan yksilönä. Kulttuurin perustana on visiomme Home of the learning minds. Kulttuurin kehittämiseksi mm. koulutamme esihenkilöitämme parempaan johtamiseen. Kaikille työntekijöille pidetään säännölliset kehityskeskustelut, joissa työntekijän omat tavoitteet sekä elämäntilanne ja toiveet otetaan huomioon. Työskentelemme hybridimallilla, joka antaa rejlersläisille mahdollisuuden sovittaa työnsä ja vapaa-aikansa joustavasti yhteen. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen täällä. Tervetuloa Rejlersille!

Seuraa meitä myös somessa:

Lue lisää:

Tavoite ja strategia
Eri sukupolvet täydentävät toisiaan Rejlersillä

Yrityskaupat vahvistavat Rejlersin osaamista