Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi.

Oppiminen 

Rejlersillä on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Tuemme sinua syventämään ja laajentamaan osaamistasi nykyisessä tehtävässäsi, minkä lisäksi kannustamme rejlersläisiä siirtymään talon sisällä vaativimpiin tai toisenlaisiin tehtäviin oman motivaation ja kyvykkyyden mukaan. Tuemme urapolullasi menestymistä esimerkiksi työssä oppimisen menetelmin, projektityöskentelyin, tehtäväsiirroin, kursseilla ja koulutuksilla sekä valmennusohjelmien muodossa. Tule tekemään töitä avoimeen, rohkeaan ja verkostomaiseen työyhteisöön, jossa näkemystäsi arvostetaan! 

Vaikuttava työ 

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Rejlersillä asiantuntemustasi arvostetaan, ja toimintamme laajuuden ansiosta pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan merkittäviä projekteja. Näkemykselläsi on vaikutusta asiakkaisiimme ja ympäröivään maailmaan – tänään, huomenna ja vuosikymmenien päästä. Lue lisää projekteistamme täältä. 

Hyvinvointi

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme henkilöstöllemme vuosittain määritellyt, kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut hyvinvointiin, terveyteen, yhteisöllisyyteen, viihtymiseen ja kehittymiseen niin työpaikalla kuin vapaa-aikanakin.