Opiskelijat

Haluatko kehittää osaamistasi huomisen yhteiskunnan hyväksi? Uskallatko ajatella rohkeasti ja tarkasteletko haasteita uusista näkökulmista?  

Mielenkiintoiset tehtävät, mahdollisuus kehittyä ja mukavat työkaverit löytyvät Rejlersiltä. 

Rejlersillä autamme asiakkaitamme vastaamaan tämän päivän merkittäviin haasteisiin teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. 

Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Meillä on innokkaita teknisiä asiantuntijoita, joiden avulla suunnittelemme kestäviä ratkaisuja, jotka luovat arvoa asiakkaillemme ja heidän liiketoiminnalleen. Jatkamme kasvua yhdessä asiakkaidemme kanssa.  

Työharjoittelu 

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja kaikilla toimialoillamme. Suurin osa harjoittelijoista palkataan kesäharjoittelijahaun yhteydessä, mutta harjoittelumahdollisuuksia avautuu myös syksyisin ja talvisin. Avoimen työharjoitteluhakemuksen voit jättää hakulomakkeemme kautta.

Kesäharjoittelu 

Kesäharjoitteluhakumme aukeaa aina vuoden vaihteessa. Ilmoitamme avoimista tehtävistä sivustollamme. Voit lukea kesätyöntekijöidemme kokemuksista täällä. 

Opinnäytetyö 

Etsitkö toimeksiantoa opinnäytetyöllesi? Rejlersillä on mahdollista tehdä opinnäytetyö, joten kerrothan kiinnostuksestasi toimeksiantoa kohtaan jo hakuvaiheessa. Lisäksi Rejlers palkitsee henkilöt, jotka tekevät opinnäytetyön tai suorittavat työn ohessa jatkotutkinnon, jonka päättötyön aihe tukee Rejlersin liiketoimintaa.