Summer Crew

Palkkaamme vuosittain kymmeniä kesäharjoittelijoita meille oppimaan. Tällä sivulla tutustumme muutamaan heistä vähän paremmin.

Vuoden 2023 kesäharjoitteluhakumme aukeaa vuoden vaihteessa 2022–2023, ilmoitamme silloin avoimista tehtävistä sivustollamme. Hakemuksia käydään läpi heti hakuaikana, joten kannustamme jättämään hakemuksen ajoissa. Lisäksi otamme vastaan avoimia työharjoitteluhakemuksia ympäri vuoden. Avoimen työharjoitteluhakemuksen voit lähettää osoitteeseenrekry@rejlers.fi. 

 Tule sinäkin kasvamaan kanssamme! 

Summer Crew 2022

Vuonna 2022 saimme joukkoomme 36 kesäharjoittelijaa. Heistä suurin osa tarttui teollisuuden, rakentamisen sekä energian ja infran toimialojen haasteisiin, minkä lisäksi saimme tänä kesänä kesäharjoittelijan myös Legal-tiimimme vahvistukseksi. Lue alta lisää Pinjan kesästä Rejlersillä! 

Pinja Illman, Legal Trainee 

Pinja haki lukion jälkeen opiskelemaan hammaslääketiedettä, kunnes vahva kiinnostus juridiikkaan johdatti hänet hyvin erilaiselle urapolulle. Syksyllä Tukholman oikeustieteellisestä valmistuva Pinja työskentelee nyt sopimusoikeuden parissa Rejlersin ensimmäisenä Legal Traineena. Harjoittelupaikka on mahdollistanut laaja-alaisen oppimisen niin sopimusjuridiikan, GDPR:n kuin oikeusteknologiankin parista. 

"Olen kehittänyt Rejlersillä työskennellessäni etenkin ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitojani. Harjoittelusta saa todella arvokasta käytännön kokemusta yliopistossa opitun teorian tueksi," Pinja kertoo. 

Australiassakin opiskellut Pinja arvostaa Rejlersin kansainvälisyyttä, rentoa tunnelmaa ja monipuolisia työtehtäviä. Hän kokee, että visio 'Home of the learning minds' kuvaa hyvin Rejlersiä, sillä kasvavan yrityksen mukana myös työntekijällä on paljon erilaisia mahdollisuuksia kehittyä.   

Työpaikka Rejlersillä on tuonut myös mukavaa vaihtelua ja uudenlaista rytmiä muutoin opiskeluntäyteisiin päiviin. Pinjan mielestä on virkistävää olla työelämässä ja tehdä tiiviistä yhteistyötä kollegojen kanssa. "Rejlersillä on super kiva ilmapiiri. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Joustavan etätyökulttuurin lisäksi esimerkiksi työntekijöiden jaksaminen ja lomatoiveet otetaan hyvin huomioon," Pinja kertoo.   

Nyt Pinja on mielekkäällä alalla ja aamuisin on mukava lähteä töihin juuri Rejlersille. "Loppujen lopuksi koen, että kaikella on tarkoituksensa. Olen löytänyt itseni sekä omat kiinnostuksen kohteeni, ja palan halusta oppia alasta lisää!"