Rejlersille kultamitali EcoVadiksen vastuullisuusarvioinnissa

Yritysten vastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis on myöntänyt Rejlersille kultatason tunnustuksen. Rejlers sai 79 pistettä sadasta, sijoittuen parhaimpaan viiden prosentin joukkoon EcoVadisin viimeisen 12 kuukauden aikana arvioimista yrityksistä.

EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta neljän keskeisen teeman kautta: ympäristöasiat, työ- ja ihmisoikeuksien toteutuminen, eettiset toimintatavat ja kestävät hankinnat. EcoVadis on arvioinut maailmanlaajuisesti yli 130 000 yritystä.

- Olemme nostaneet tavoitetasoamme työssämme kohti kestävämpää tulevaisuutta. Nyt saavutettu kultamitali on osoitus siitä, että suunta on oikea. Myös asiakkaamme arvostavat tätä suuresti, sanoo Malin Ljung Eiborn, Rejlers-konsernin kestävän kehityksen johtaja.

EcoVadiksen liiketoiminnan kestävyysluokitukset perustuvat kansainvälisiin kestävän kehityksen standardeihin, kuten YK:n Global Compact -aloitteen kymmeneen periaatteeseen, Kansainvälisen työjärjestön (ILO) sopimuksiin, Global Reporting Initiative (GRI) -standardeihin ja ISO 26000 -standardiin.