Rejlers sponsoroi Metropolia Motorsport-tiimiä kaudella 2019

Rejlers sponsoroi Metropolia Motorsport-opiskelijatiimin valmistautumista Student Formula-kauteen. Noin 3,5 sekunnissa sadan kilometrin tuntivauhtiin kiihtyvä sähköauto on monipuolisen insinööriosaamisen taidonnäyte.

Metropolia Motorsport on opiskelijatiimi, joka suunnittelee ja valmistaa vuosittain formula-auton kesäisin järjestettäviä Formula Student -kisoja varten. Rahallisen tuen ohella Rejlers auttaa ryhmää valmistautumaan kisakauteen mentoroimalla ryhmää projektinhallinnassa, dokumentoinnissa ja suunnittelussa.

Vuonna 2000 perustettu tiimi osallistuu ainoana suomalaisena joukkueena sähköautoluokkaan. Seuraavina vuosina tavoitteena on osallistua itseohjautuvien autojen luokkaan.

Tähtäimessä paalupaikka

Vuonna 2019 tiimi osallistuu sähköautollaan neljään Formula Student -tapahtumaan ympäri Eurooppaan. Autoteollisuuden edustajien valvomat kisat arvioidaan staattisissa ja dynaamisissa tapahtumissa. Staattinen osuus keskittyy ennen kaikkea suunnittelun tasoon, kustannuksiin, kestävyyteen ja teknistä toteutusta.

Vauhdilla on osuutensa dynaamisessa tapahtumassa, jossa mitataan auton ohjattavuutta, kiihtyvyyttä, kestävyyttä ja polttoaineen kulutusta.

Auton edistymistä voi seurata Rejlersin LinkedIn-kanavalla.

Metropolia Motorsport-ryhmän edistystä voit seurata tiimin Facebook-sivulla, Instagramissa tai LinkedInissä.