Rejlers Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppaniksi talotekniikka- ja sähkösuunnittelussa

Pirkanmaan hyvinvointialue kilpailutti kumppaninsa terveydenhuollon hankkeiden talotekniikan ja sähköistyksen suunnitteluun. Rejlers valittiin puitesopimuskumppaniksi molemmille osa-alueille.

Puitejärjestelyssä valittiin neljä kumppania talotekniikan osa-alueelle eli lvij-, sprinkler- ja sairaalakaasusuunnitteluun, sekä viisi kumppania sähkösuunnitteluun. Talotekniikan osalta Rejlers valittiin ykköskumppaniksi, ja sähkösuunnittelun puitejärjestelyssä sijalle kolme.  

– Sairaala- ja puhdastilarakentamisessa tarvitaan hyvin spesifiä asiantuntemusta. Meillä Rejlersillä on kymmenien vuosien vankka kokemus vaativista sairaalahankkeista muun muassa yliopistollisissa sairaaloissa HUS:n ja Tyksin kanssa sekä Mikkelin ja Rovaniemen keskussairaaloissa. On hienoa päästä hyödyntämään osaamistamme nyt myös Pirkanmaan hyvinvointialueella, sanoo Rejlersin rakentamisen liiketoiminnasta vastaava Asko Laune

Puitejärjestely koskee Pirkanmaan Voimia Oy:n, Tays Sydänkeskus Oy:n, SK Hankintapalvelut Oy:n, Helsingin Sydänsairaala Oy:n ja Coxa Oy:n hankkeita, joissa Pirkanmaan hyvinvointialue toimii rakennuttajana. Sopimus on voimassa kaksi vuotta ja sitä voidaan jatkaa kahdesti vuosi kerrallaan.