Lasse Vesanen johtamaan Rejlersin Telecom-liiketoimintaa

Rejlers on nimittänyt Lasse Vesasen Telecom-liiketoiminnan johtajaksi. Vesanen tuo Rejlersille vahvaa osaamista ja kokemusta Telecom-liiketoiminnan eri osa-alueilta. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2023.

Vesanen aloittaa Telecom-liiketoiminnan johtajana tehtävässä aikaisemmin toimineen Ari Vainikan siirtyessä vetämään Security-liiketoimintaa. Vesanen siirtyy Rejlersille Telialta, missä hän on viimeksi työskennellyt rakentamisyksikön päällikkönä. Vesasella on lähes 20 vuoden kokemus Telialta ja sen edeltäjiltä. Hän on vastannut urallaan sekä kaupallisista tehtävistä että tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta, kehittämisestä ja prosesseista. Tämä antaa Vesaselle hyvät valmiudet menestyä uudessa tehtävässään.  

– Tarkoitukseni on jatkaa Rejlersin Telecom-liiketoiminnan kehittämistä harkitusti siitä hyvästä pisteestä, mihin nykyinen johto on liiketoiminnan vienyt. Haemme kasvua tällä alueella, vaikka markkinatilanne maailmalla onkin haastava. Telecom-liiketoiminnan asiakkaat odottavat vahvaa ammattitaitoa ja kykyä tehokkaaseen toiminnan kehittämiseen ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. Rejlers pystyy vastaamaan erinomaisesti näihin tarpeisiin ja odotuksiin”, Vesanen uskoo.

Hyvällä yhteistyöllä kestäviä tuloksia

Tietoliikenne on tärkeässä roolissa Rejlersin kaikissa asiakassegmenteissä, ja palveluita kehitetään jatkossa aktiivisesti operaattorien lisäksi myös muille asiakasryhmille. Telecom-liiketoiminta tuottaa kiinteän ja langattoman verkon palveluita ja ratkaisuja asiakkaille noin 100 asiantuntijan voimin.

Vesanen odottaa innolla yhteistyötä Telecom-liiketoiminnan eri tiimien kesken. Hän uskoo, että hyvällä yhteistyöllä saavutetaan parempia ja kestävämpiä tuloksia. Telecom-liiketoiminta tulee tekemään aktiivista yhteistyötä myös esimerkiksi Security-yksikön kanssa.

Rejlers ja monet yhtiön työntekijät ovat Vesaselle tuttuja jo Telian ajoilta.

– Olen nähnyt, että Rejlersin henkilöstö on sitoutunutta. Tämä kertoo, että yhtiötä johdetaan hyvin ja ammattitaitoisesti. Henkilökohtaisesti odotan uudelta rooliltani mahdollisuutta avartaa näkymää telepuolen liiketoimintaan sekä ammatillista haastavuutta ja kasvua. Haluan kiittää Rejlersiä tästä mahdollisuudesta”, Vesanen sanoo.

 

Lasse Vesasen aloittaa Rejlersin Telecom-liiketoiminnan johtajana 1.4.2023. Vesanen tuo Rejlersille vahvaa osaamista ja kokemusta Telecom-liiketoiminnan eri osa-alueilta.