Kiira Planting rakentamaan työnantajabrändiä Rejlersille: ”Näen Rejlersin laadukkaana, ihmisistä välittävänä ja jatkuvasti kehittyvänä työnantajana.”

Rejlers on palkittu aiemmin läpinäkyvänä ja kehittyvänä työnantajabrändinä. Nyt työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen vahvistaminen jatkuu, kun uusi TA Manager Kiira Planting astui remmiin 1.9. alkaen.

Kiira Plantingille on karttunut lähes 10 vuoden ajalta kokemusta rekrytoinneista ja työnantajabrändin kehittämisestä erilaisissa asiantuntijayrityksissä.

- TA Managerin tehtävänkuvaus kuulosti monipuoliselta ja kiinnostavalta, sillä nautin erityisesti asioiden kehittämisestä. Rejlersiltä löytyy jo paljon osaamista työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen parista, mutta tuon mukanani muun muassa kokemuksen haastavien rekrytointien ja työntekijäkokemuksen kehittämisen parista erittäin kilpaillulta alalta, Planting sanoo.

Yrityskulttuuri ja ihmisläheisyys lähellä sydäntä


Planting sanoo työnsä tekevän mielenkiintoiseksi sidosryhmien monipuolisuus, sopiva haasteellisuus sekä rekrytointionnistumisten palkitsevuus.

- Olen aina ollut kiinnostunut työskentelemään ihmisläheisissä rooleissa. Työuraltani olen myös omaksunut ratkaisumyynnillisen ajattelutavan, mikä on hyödyksi sekä rekrytoinnissa että työnantajabrändin rakentamisessa. Myös yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittämisen teemat ovat olleet aina lähellä sydäntäni urallani.

Tuore TA Manager sanoo tavoitteekseen auttaa kehittämään Rejlersin työnantajabrändiä suunnitelmallisesti eteenpäin.

- Tavoitteeni on auttaa kehittämään entisestään Rejlersin houkuttelevuutta, rekrytointiprosesseja, työntekijäkokemusta ja työnantajakuvaa yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän kanssa.
- Näen Rejlersin laadukkaana, ihmisistä välittävänä ja jatkuvasti kehittyvänä työnantajana, joka työllistää kovan tason asiantuntijoita. ”Home of the learning minds” on puhutteleva visio, sanoo Planting.

- Tavoitteeni on auttaa kehittämään entisestään Rejlersin houkuttelevuutta, rekrytointiprosesseja, työntekijäkokemusta ja työnantajakuvaa yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän kanssa, sanoo Rejlersin uusi TA Manager Kiira Planting.

 

***

Lisää aiheesta:

Kauppalehden tutkimuksen mukaan Rejlers Finland on suomalaisten eniten himoitsema työpaikka.

Rejlers palkittiin Vuoden työnantajabrändi 2020 tapahtumassa.