Jarmo Suominen Rejlersille

Insinööri, tekn. yo Jarmo Suominen on nimitetty Rejlers Finland Oy:n liiketoimintajohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 15.8.2019.

Jarmo Suomisella on monipuolinen kokemus vaativista johtotehtävistä. Hän on aiemmin toiminut mm. Neste Jacobs Oy:n toimitusjohtajana ja Pöyry Oy:n Kemian Prosessiteollisuus liiketoiminta-alueen johtajana sekä Pöyry Oy:n Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmässä vastaten projektinjohtopalveluista. Aiemmin Jarmo Suominen on työskennellyt 12 vuotta Lähi-idässä projektinjohtotehtävissä.

Jarmo Suominen tulee vastamaan Rejlersin Lähi-idän toiminnoista asemapaikkanaan Abu Dhabi. Rejlersin laajentuminen Lähi-idän markkinoille on seurausta aiemmin ilmoitetusta Rejlersin ja Neste Engineering Solution Oy:n välisestä yrityskaupasta, jossa Rejlersille tulee 1.10.2019 (yrityskaupan arvioitu toteutumisajankohta) siirtymään mm. Neste Engineering Solution Oy:n Abu Dhabin toiminnot.

Abu Dhabin yksikkö tulee sijoittumaan Rejlers Finland Oy:n organisaatioon. Jarmo Suominen raportoi tehtävässään Rejlers Finlandin toimitusjohtajalle Seppo Sorrille.

"Jarmo Suomisella on laaja-alaista liiketoimintaosaamista, näyttöjä yritystoiminnan kannattavasta kasvattamisesta ja Lähi-idän markkinoiden vahvaa osaamista. Meillä on Jarmon kanssa yhteinen näkemys ja halu kasvattaa Abu Dhabin toimistoa merkittäväksi osaksi Rejlers yhtiötä. Lähi-idässä on tarjolla työtä ja tekijöitä. Ja nyt kun saamme Jarmon mukaan, niin olemme valmiit johtamaan meille siirtyvän Abu Dhabin yksikön vahvaan kasvuun.” sanoo Rejlers Finland Oy:n toimitusjohtaja Seppo Sorri.