Aki Pesola kehittämään konsultoinnin liiketoimintaa Rejlersin kestävien energiaratkaisujen toimialalle

Rejlers tavoittelee vahvaa asemaa kestävissä energiaratkaisuissa, ja on nimittänyt Aki Pesolan Vice Presidentiksi vastaamaan kaupallisen puolen konsultoinnista. Pesola aloitti tehtävässään 1.8.2023.

Pesola siirtyy Rejlersille Fortumilta, missä hän on keskittynyt startup-investointeihin sekä innovaatiokonseptien ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Pesola tuo Rejlersille vahvaa osaamista energia- ja teollisuussektorien kehittämisestä uusien, kestävien teknologioiden avulla. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta yritysten strategiaprosesseista ja due diligence -toimeksiannoista.

– Rejlers lähtee haastajana tekemään teknisen liikkeenjohdon konsultointia kestävien energiaratkaisujen alueella. On mielekästä päästä kehittämään toimialaa ja rakentamaan yhdessä asiakaslupausta, joka erottaa meidät muista toimijoista. Uskon, että 2-3 vuoden sisällä Rejlers saavuttaa tällä saralla vahvaa kilpailuetua, Pesola sanoo.

Ennen Fortumia Pesola työskenteli pitkään liiketoimintakonsulttina Tiedolla ja Gaia Consultingilla. Tämä on vaikuttanut hänen ajatteluunsa.

– Ajattelutavassani korostuu loppuasiakkaalle tuotettu arvo: siksi hyppy takaisin konsultointipuolelle tuntuu hyvältä. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan ja vetämään kaupallisen puolen konsultointitiimiä, palvelemaan sen jäseniä ja asiakkaita, sekä kasvamaan myös itse tässä roolissa, Pesola kiteyttää.