Rejlers on yksi Pohjoismaiden ja Suomen johtavista insinööritoimistoista.

Yritys

Pohjoismaiden lisäksi Rejlers toimii myös Lähi-Idässä Abu Dhabista käsin. Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran asiakaskunnille. Rejlers osaa yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä kaikissa rakennetun ympäristön elinkaaren vaiheissa asiantuntijapalveluina, projektipalveluina ja jatkuvina palveluina.

Suomessa Rejlers toimii yli 20 paikkakunnalla. Toimistomme ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kemissä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Kurikassa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Salossa, Savonlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Lisäksi monet työskentelevät asiakkaidemme tiloissa sekä etätyössä eri puolilla Suomea.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa.

Suomen Rejlers on osa kansainvälistä Rejlers AB –yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Yritys on kasvanut tasaisesti. Nyt henkilökuntaa Suomessa on lähes 1000. Katsomme tulevaisuuteen luottavaisina.

Home of the learning minds