Yritys

Together. Building by building. Unit by unit. Kilowatt by kilowatt. Megabyte by megabyte – we design your future. Today.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Suomessa toimimme 19 paikkakunnalla. Toimistomme ovat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Kurikassa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mikkelissä, Porissa, Porvoossa, Salossa, Savonlinnassa, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Varkaudessa. Lisäksi monet meistä työskentelevät asiakkaidemme tiloissa eri puolella Suomea.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli noin 48,6 miljoonaa euroa.

Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Yritys on kasvanut tasaisesti. Nyt henkilökuntaa on jo yli 600. Katsomme tulevaisuuteen hyvin luottavaisina.