Tekniikan tohtori Kirsi Hautala on nimitetty insinööritoimisto Rejlers Finland Oy:n Rakentamisen toimialajohtajaksi

Kirsi Hautalalla on takanaan pitkä ura suunnittelutoimisto WSP Finland Oy:n toimitusjohtajana. Hautala aloittaa Rejlersin rakentamisen liiketoimintojen johdossa huhtikuun alussa 2020.


Kuvassa vasemmalla Timo Tenninen ja oikella Seppo Sorri.


Vuosi 2019 oli Rejlersillä vahvaa kasvun aikaa etenkin teollisuussektorilla. Nyt kasvua haetaan aiempaa voimakkaammin myös rakentamisen palveluissa sekä nykyisiä palveluja vahvistamalla että palvelukokonaisuutta laajentamalla.

- Tämän saavuttamiseksi Kirsi Hautala tuo mukanaan monipuolista liiketoimintaosaamistaan 20 vuoden suunnittelu- ja konsultointialan kokemuksellaan, sanoo Rejlers Finland Oy:n toimitusjohtaja Seppo Sorri.

Määrätietoisesti suunnittelu- ja konsultointiyhtiöiden kärkisijoille

Strategiansa mukaisesti Rejlers on määrätietoisesti noussut yhdeksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointiyhtiöistä teollisuuden, energian, infran ja rakentamisen sektoreilla. Suomen yhtiön palveluksessa toimii jo noin 1000 asiantuntijaa liikevaihdon ollessa lähes 100 miljoonaa euroa. Kasvua tavoitellaan jatkossakin niin strategisten yritysostojen kuin rekrytointienkin kautta.

-  Rakentaminen on yksi Rejlers-konsernin neljästä toimialasta. Tavoitteena on pitää toimialat hyvässä keskinäisessä tasapainossa ja tämä edellyttää merkittävää kasvua myös Rakentamisessa. Rakentamisen toimiala tulee vahvistumaan nykyinen keihäänkärkensä, talotekniikka edellä, samalla laajentuen myös muille suunnittelualueille ja rakennuttamiseen, sanoo Sorri.

Kirsi Hautala pitää Rejlersin rakentamisen palveluiden laajentamista luontevana ja näkee pitkän kokemuksensa täydentävän ja vahvistavan Rejlersin kasvustrategiaa.

- Näen paljon yhtymäkohtia Rejlersin tavoitteissa ja omassa kokemustaustassani, jonka pohjalta koen voivani tuoda myös kansainvälisyyttä rakentamisen toimintoihin. Näen, että minulla on paljon annettavaa, mutta myös paljon opittavaa, Hautala sanoo.

- Pidän kokoonsa nähden hyvin ketterästi toimivaa Rejlersiä oivana alustana kannattavalle kasvulle. Rakentamisen palveluja on luontevaa laajentaa kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun ja rakennuttamiseen sekä korjausrakentamisen tutkimuspalveluihin.

Hautalan mielestä kasvu ei sinällään ole itseisarvo, vaan kyky tuottaa luotettavaa palvelua asiakaslähtöisesti.

- Kyse on siitä, että kykenemme tuottamaan asiakkaidemme tarvitsemat palvelut luotettavasti joka tilanteessa. Siihen tarvitaan syväosaamisen lisäksi riittävää kokoa, mikä siis tarkoittaa riittävästi ihmisiä, Hautala toteaa.

Talotekniikan huippuorganisaation ympäröimänä on hyvä jatkaa

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Rejlers on kasvanut menestyksekkäästi Rakentamisen toimialalla, jota on luotsannut tähän saakka Rakentamisen toimialajohtaja Timo Tenninen.  Tenninen jatkaa Rakentamisen toimialan strategisen kasvun johtajana, keskittyen jo toteutettujen yritysostojen integrointiin ja tuleviin neuvotteluihin strategisten kohteiden kanssa.

- Timo Tennisen johdolla olemme saavuttaneet merkittävän aseman Suomen talotekniikan asiantuntijana. Olemme saaneet olla, ja olemme mukana monessa tunnetussa rakennuskohteessa Suomessa, Seppo Sorri sanoo.

- Timon johdolla liiketoiminta on kasvanut ja kannattanut erinomaisesti koko ajan. Liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja Kirsillä on talotekniikan huippuorganisaatio ympärillään, jonka kanssa on hyvä jatkaa”, sanoo Sorri tyytyväisenä.

 

Katso aiheesta video!

 

************

 

Yritysfaktat:

Rejlers on insinööripalveluja vuodesta 1942 tarjoava pörssiyhtiö, joka työllistää yli 2400 työntekijää yli 80 toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Arabiemiirikunnissa.

Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Suomessa Rejlers aloitti toimintansa vuonna 1980 Mikkelissä ja työllistää tänä päivänä lähes 1 000 työntekijää 20 paikkakunnalla ympäri Suomen.  www.rejlers.fi