Rekry100-kampanja toi Rejlersille nuoria osaajia

Suunnittelu- ja konsultointialalle tarvitaan lisää osaajia. Rejlers kasvattaa liiketoimintaansa ja panostaa vahvasti rekrytointiin. Rekry100-kampanjalla Rejlersille saatiin suuri joukko uransa alkuvaiheessa olevia osaajia kasvamaan ja kehittymään osana työyhteisöä.

Rejlers halusi löytää kampanjallaan työyhteisöön erityisesti nuoria osaajia. Taustalla on näkemys siitä, että monimuotoisessa työyhteisössä eri-ikäiset ja eri taustoista tulevat henkilöt tukevat toistensa oppimista.

– Haluamme tarjota mahdollisimman inspiroivia työmahdollisuuksia uran alkumetreiltä lähtien. Nuoret osaajat tuovat taloon uusia näkemyksiä ja pääsevät meillä mukaan mielekkäisiin projekteihin kokeneempien asiantuntijoiden opissa, sanoo rekrytointipäällikkö Kiira Planting Rejlersiltä.

Uusia työntekijöitä tuetaan kehityksessä

Rejlersille palkatut uudet osaajat ovat jo saaneet ensimakua tehtävistään ja työyhteisöstään. Vastaanotto on ollut lämmin ja työt ovat lähteneet hyvin käyntiin.

– Tiiviissä LVI-porukassa Vantaan toimistolla on helppo työskennellä ja työtehtäviä on ollut monipuolisesti. Ajan myötä olen saanut isompia hommia, ja niihin on saanut matalalla kynnyksellä apua projektipäälliköltä ja työkavereilta. Rejlersille oli kaiken kaikkiaan miellyttävä tulla töihin: tilat ovat hyvät, laitteet uudet ja etätyömahdollisuus luo vapautta mm. vapaa-ajan suunnitteluun, summaa LVI-suunnittelija Kalle Koskinen.

– Kun aloitin Rejlersillä neljä kuukautta sitten, minulla ei ollut taustaa projektityöskentelystä – opittavaa oli siis paljon. Työyhteisö ja kollegat ottivat minut rennoin ottein vastaan: on ollut mahtavaa huomata, kuinka avosylin uudet työntekijät otetaan mukaan oppimaan kokeneempien työntekijöiden rinnalla. En olisi voinut uskoa, kuinka paljon voi oppia näin lyhyessä ajassa, sanoo Project Controller Evert Forsbom.

Kampanjalla nostetta insinööriosaamiselle

Kampanja toteutettiin loppusyksystä 2022 kevääseen 2023. Palaute siitä on ollut positiivista – erityisesti kampanjan teema ”Insinööri näkee enemmän” on saanut kiitosta.

Kampanjassa saatiin yhteensä 850 työhakemusta, joista löytyi merkittävä joukko nohevia nuoria suunnittelijoita Rejlersin toimipisteisiin ympäri Suomea. Aivan sataan palkattuun ei vielä päästy, mutta Rejlers jatkaa aktiivista rekrytointia myös kampanjan jälkeen. Lisäksi Rejlers on rekrytoinut ison joukon kesätyöntekijöitä.

Tutustu uramahdollisuuksiin ja avoimiin tehtäviin Rejlersillä