Rejlersin tytäryhtiö Jimexo Tech Oy osaksi Rejlers Finlandia

Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö Jimexo Tech Oy on Tampereella toimiva insinööritoimisto, joka tuli osaksi Rejlers Finlandia 1.6. alkaen. Fuusion myötä kaikki Jimexon työntekijät siirtyivät Rejlersiin vanhoina työntekijöinä.

Jimexo Tech Oy on tamperelainen, vuonna 2010 perustettu insinööritoimisto, joka tuottaa teollisuuden projektipalveluja, teknisiä esisuunnittelu- ja toteutussuunnittelupalveluja sekä turvallisuuden asiantuntija- ja projektipalveluja kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuteen.  Fuusion myötä Tampereelle muodostuu uusi, yli 130 huippuosaajan yksikkö, kun kaikki Jimexon 60 ammattilaista siirtyvät Rejlersin työntekijöiksi. Jimexo Tech Oy:n toimitusjohtaja Timo Heinisuo jatkaa Rejlersillä Teollisuuden Growth-yksikön toimialajohtajana.

Jimexon palvelutarjonta ja toimintatavat sopivat Rejlersin organisaatioon erinomaisesti, ja yritykset ovat toimineetkin tuloksellisesti yhteistyössä jo ennen fuusiota.

- Ennen fuusiota ehdimme toimia uuden omistajan tytäryhtiönä 1,5 vuotta. Tuona aikana kävi hyvin selväksi, että siirrymme osaksi toimivaa työyhteisöä. Nyt jatkamme hyväksi koettua yhteistyötä uuden nimen alla, sanoo Timo Heinisuo.

Rejlersin teollisuusliiketoiminnan palveluksessa on lähes 600 asiantuntijaa prosessi-, kone-, tehdas-, rakenne-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointitekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa sekä HSEQ:n ja digitaalisten palveluiden asiantuntijatehtävissä.

- Erikoisosaamistamme ovat EPCM- ja EPC-projektit sekä niiden toteuttamista edeltävä esi- ja perussuunnittelu. Projektitoiminnassa oleellisen osan muodostavat projektinjohto-, hankinta- ja työmaapalveluiden erikoisosaajamme, Heinisuo kertoo.

Rejlersin uusi 1500 m2 toimitila Tampereen Dynamo Business Parkissa palvelee asiakkaitaan teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran suunnittelu- ja projektitarpeissa. Toimipisteitä Rejlersillä on Suomessa kaiken kaikkiaan 20 eri paikkakunnalla.

- Rejlers Finland Oy:n palvelutarjoama on jatkoa Jimexo Tech Oy:n palvelurakenteelle. Yhtiöt täydentävät toisiaan täydellisesti ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajempia palvelukokonaisuuksia perinteisen osaamisemme ohella, sanoo Heinisuo tyytyväisenä.


*****

Rejlers yritysfaktat Rejlers on insinööripalveluja tarjoava yritys, joka toimii Suomessa osana kansainvälistä Rejlers-konsernia. Luomme palveluita yhdistämällä insinööritaidon huippuosaamisen uusimpiin teknologioihin. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Tällä hetkellä Rejlers toimii Suomessa 20 paikkakunnalla ja työllistää lähes tuhat asiantuntijaa.