Rejlersin teollisuustoimiala uudisti sähkösuunnittelupalvelunsa nimen sujuvamman asiakaspalvelun varmistamiseksi

Electrical ja Electrical Engineering ovat globaalisti ylivoimaisesti eniten käytetyt nimitykset kuvaamaan sähkövoimatekniikkaa sekä sen suunnittelua. Vuoden 2022 alusta näin on myös Rejlers Finland Oy:ssä, kun teollisuustoimialan sähkösuunnittelun palvelutarjoamaa kantanut nimi Power sai jäädä historiaan.

1.1.2022 alkaen Rejlersin teollisuustoimialan Business Line Power –palvelu muuttui muotoon Electrical. Nimenmuutoksen taustalla on tarve selkeyttää palvelutarjoamaa ja näin helpottaa asiakkaita löytämään tarvitsemansa palvelut entistäkin sujuvammin.

 - Aiemmin käyttämämme nimi ”Power” on kuvannut osuvasti sähkövoimatekniikkaa erottuen samalla muista, yhtä lailla sähkötekniikan osa-alueista kuten elektroniikasta, instrumentoinnista ja automaatiotekniikasta, sanoo Jari Kaarrela, Business Line Director, Rejlersin teollisuustoimialalta.

Rejlersin Teollisuuden toimialan Power-palvelu tuotti toisinaan sekaannusta, kun nimi saatettiin yhdistää yhtiön toiseen toimialaan.

- Koska ajoittain Power on mielletty viittaavan energiatuotantoon (Energy) sekä sähköverkkoihin (Power Grids), joka Rejlersillä on oma liiketoiminta-alueensa, halusimme selkeyttää näiden eroa ja päädyimme globaalisti käytettyyn termiin ”Electrical”, Kaarrela kertoo.

Sama palvelutarjoama uuden nimen alla

Nyt uudella nimellä toimiva Electrical pitää sisällään saman palvelutarjoaman kuin edeltäjänsäkin: sähkösuunnittelua, jossa erikoisosaamisalueita ovat saattolämmitysten suunnittelu, verkostolaskenta, varmennetun sähkönjakelun suunnittelu ja ATEX-alueille kohdistuva sähkösuunnittelu.

- Meitä on yli 120 ammattilaista, ja meillä on vuosikymmenten suunnittelukokemus sähkönjakeluun sekä prosessi- ja rakennussähköistykseen liittyvistä projekteista energian tuotannon ja teollisuuden toimialoilla. Asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme nimenmuutos tarkoittaa ennen kaikkea helpompaa löydettävyyttä, sanoo Kaarrela.