Rejlers isännöimään Etelä-Suomen rataverkkoja

Rejlers Finland Oy on ostanut RR Management Oy rataisännöintiliiketoiminnan. Rejlersille siirtyy Etelä-Suomen rataverkon rataisännöinnin usean vuoden sopimus.

Rejlersin rataliiketoimintaosaaminen vahvistuu entisestään kaupan myötä. Sopimuksessa siirtyvän rataisännöinnin tilaajana toimivalle Väylälle Rejlers on jo tuttu toimittaja pitkältä ajalta muun muassa rakennuttamis- ja valvontapalveluissa.

- Uskon, että tilaaja on oikein tyytyväinen, että rataverkon rataisännöintiä operoi heille jo tuttu toimija ja myös alalla hyvin tunnettu, hyvämaineinen yritys, Rejlersin Liikenneväylien liiketoimintajohtaja Kristian Uusitalo

- Nyt meille tarjoutuu mahdollisuus päästä toteuttamaan rataisännöintipalvelua ja saada myös synergiaa nykyisistä rakennuttamisesta ja valvonnasta.

Liiketoimintakaupan myötä Rejlers pääsee kehittämään rataisännöintipalveluita asiantuntevan henkilöstön kanssa, sillä liiketoimintakaupassa RR Management Oy:n seitsemän työntekijää siirtyy Rejlersille vanhoina työntekijöinä.

- Henkilöstö pääsee hyvään kotiin. Jatkossa niin heille, kuin muillekin työntekijöillemme tarjoutuu monipuolisempia urapolkuja, kun toimintamme laajenee ja monipuolistuu.

- Kehittämisen ja kokemuksen kautta pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan isännöintiä myös muille rataosuuksille. Uskomme, että voimme jatkossa palvella asiakastamme entistä monipuolisemmin ja isompana toimijana pystymme helpommin tarjoamaan korvaavia- ja lisäresursseja tarvittaessa, Uusitalo sanoo.

Luotettavan toimijan käsissä

RR Management Oy on rakennuttamiseen ja isännöintiin erikoistunut yritys. Perustaja Kaj Grönqvist on operoinut alalla vuodesta 1995 alkaen ja vuodesta 2005 yrittäjänä Kari Niemisen kanssa.

Rejlersin kanssa he ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2013.

- Olen tyytyväinen, että rataisännöinti jatkuu tutun, luotettavan ja ison toimijan käsissä. Se tuo jatkuvuutta prosessiin ja turvaa tasaisen laadukkaan palvelun, kun toiminta ei ole yhden tai kahden tekijän varassa, Grönqvist pohtii.

- Rejlersillä on mahdollisuus vastata laajemmin palveluntarpeisiin, leveämmällä sektorilla ja kun on enemmän resursseja, niin myös varmalla toimituksella, hän jatkaa.

Väylä on RR Management Oy:n suurin asiakas. Se on tehnyt Väylälle isännöintiä kaikkiaan jo 14 vuotta.

RR Management Oy:n Etelä-Suomen rata-alueiden alueisännöintitehtäviin on kuulunut muun muassa Etelä-Suomen alueella rata-alueiden peruskunnossapidon ja kiinteistöjen huollon valvonta, kunnossapidon kilpailuttaminen, sekä vuosikorjaustyöt.

Kaj Grönqvist sanoo, että Rejlersillä on mahdollisuus panostaa isännöintiin tulevaisuudessa niin, että seuraavakin sopimuskausi on näissä käsissä.

- Rejlers on luotettava toimija. Yhteistyömme on toiminut hyvin. Sovituista asioista on pidetty kiinni, hän summaa kokemuksiaan.

 

***

Yritysfaktat:

Rejlers on kansainvälinen, monipuolisia insinööripalveluita tuottava yritys, joka yhdistää ICT- ja insinööriosaamisen. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Tällä hetkellä Rejlers toimii Suomessa 20 paikkakunnalla ja työllistää lähes tuhat asiantuntijaa. www.rejlers.fi

***

RR Management Oy on rautateiden rakennuttamiseen ja isännöintiin erikoistunut yritys, joka hoitaa Väylän Etelä-Suomen rata-alueiden rataisännöintiä. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. rakennuttaminen, suunnitteluttaminen, rakennusvalvonta, avustaminen maanmittaustoimituksissa/ maa-oikeudessa sekä isännöinti ja vuokravalvonta. Yrityksen 2018 liikevaihto oli 1,0 milj. euroa ja henkilöstön määrä oli 8 henkilöä. Yritys perustettiin vuonna 2005 ja se toimii Etelä-Suomen alueella ja konttoreita on Helsingissä sekä Karjaalla.

*****

Lisätietoja:

Rejlers, Kristian Uusitalo, kristian.uusitalo@rejlers.fi, +358 40 075 9552

RR Management Oy, Kaj Grönqvist, +358 40 573 5226