Rejlers osti Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy:n täydentämään taloteknistä sähkösuunnittelua

Rejlers Finland Oy osti Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy:n täydentämään uudis- ja korjausrakentamisen sähkösuunnittelua.


Kuvassa vasemmalta Rejlersin Timo Tenninen ja Delta-KN:n Kari Nieminen.


Rejlersin vankka osaaminen ja palvelut talotekniikan sähkösuunnitteluun saivat täydennystä 20.2.2020 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Rejlersille siirtyvän kahdeksan hengen osaaminen tarjotaan heti asiakkaiden hyödyksi.

- Delta-KN Oy:llä on erinomaisen hyvä historia, vahvat pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä mainio henkilökunta. Nämä täydentävät loistavasti meidän Vantaan toimiston kokonaisuutta, Rejlersin Rakentamisen toimialajohtaja Timo Tenninen sanoo.

Yrityskaupan myötä Rejlersille ja Delta-KN:lle avautuvat paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin.

- Tämänhetkinen työtilanne on ollut hyvä ja kiireinen, joten tarvitsimme lisää osaamista ja resursseja, kertoo Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy:n toimitusjohtaja Kari Nieminen.

- Haluamme pitää kiinni aikatauluista, vaikka ne ovatkin kovin kiireisiä. Kauppa mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme heidän toivomallaan tavalla.

Taloteknisen suunnittelun erikoisosaaja

Rejlers on mukana valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen taloteknisessä suunnittelussa. Rejlersin palveluksessa Suomessa on lähes 150 talotekniikan ammattilaista.

Rejlers palvelee asiakkaitaan vaativien projektien sähkö-, tele-, turva-, AV- sekä LVIA-suunnittelun erikoisosaajana.

- Nyt tehdyllä yrityskaupalla vahvistetaan palveluntarjontaamme, Tenninen toteaa.

 

***

Yritysfaktat:

Rejlers on kansainvälinen, monipuolisia insinööripalveluita tuottava yritys, joka yhdistää ICT- ja insinööriosaamisen. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Tällä hetkellä Rejlers toimii Suomessa 20 paikkakunnalla ja työllistää lähes tuhat asiantuntijaa.

Sähköinsinööritoimisto Delta-KN Oy on vuonna 1989 perustettu sähköalan suunnittelu ja konsultointi yritys, jonka palvelut kattavat niin julkisen, kuin yksityisenkin uudis- ja korjausrakentamisen kokonaisvaltaisen sähkösuunnittelun.