Rejlers mukana World Green Building Week -kampanjassa

Kansainvälinen World Green Building Week on vuosittainen kampanja, joka kannustaa kestävän rakennetun ympäristön rakentamiseen kaikille ja kaikkialla. Kampanjan järjestää World Green Building Council, yhdessä kansallisten Green Building Councilien ja näiden jäsenten kanssa. World Green Building Week 2021 järjestetään 20.–24.9.2021.

Tämän vuoden teema on ilmastonmuutosta hillitsevä ja muutokseen sopeutuva rakennettu ympäristö.

Ilmasto – Puhtaan, uusiutuva energian tehokas käyttö on kestävän toiminnan elinehto. Rakennusten energiankäytön on oltava hiilineutraalia ja rakentamisen sekä rakennustuotteiden päästöjä on vähennettävä 40 % vuoteen 2030 mennessä. Toimiva kiertotalous tukee luonnonvarojen säilyttämistä ja elvyttämistä.

Ihmiset – Resilientti rakennettu ympäristö antaa turvaa säiden ääri-ilmiöiltä, suojelee luonnon monimuotoisuutta ja turvaa esimerkiksi ruoan ja energiantuotantoa myös häiriötilanteissa.

Talous ja toimeentulo – Kestävä rakennettu ympäristö tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä ja samalla yhteiskunnan toimintakykyä. Kestävästi rakennetut ratkaisut säästävät rahaa tulevaisuudessa. Sijoittajille vihreät ratkaisut ovat tuottavimpia ratkaisuja.

 

***

Lue lisää kampanjasta:
https://figbc.fi/world-green-building-week/

Tutustu Rejlersin Rakentamisen toimialaan:
https://www.rejlersbuildings.fi/