Rejlers avaa toimiston Kemiin

Rejlers Finland Oy avaa toimiston Kemiin. Jo 19 eri paikkakunnalla toimiva insinööritoimisto näkee potentiaalia pohjoisen osaavissa työntekijöissä ja asiakaskunnassa.

Kovaa vauhtia kasvava yritys toimii energian, infran, rakentamisen sekä teollisuuden toimialoilla konsulttipalveluiden, palvelutuotteiden ja projektiratkaisujen parissa. Pohjoismaiseen Rejlers-konserniin kuuluvan yrityksen henkilöstön lukumäärä Suomessa on kasvanut kahden viime vuoden aikana yli 180 työntekijällä.

Rejlersin uusi, pohjoisin toimisto Kemissä on luonteva lisäys muiden toimipisteiden joukkoon, kertoo toimitusjohtaja Seppo Sorri.

- Asiakkaiden lähellä toimiminen on meille tärkeää. Kemissä meitä lähellä toimivat myös ruotsalaiset kollegamme, mikä tuottanee tulevaisuudessa uusia yhteistyömahdollisuuksia yli maarajojen.

Uutta potentiaalia pohjoisessa

Uuteen toimistoon on tiedossa kolme työntekijää. Osaajien taso on vakuuttanut teollisuuden sähkö-, automaatio- ja instrumentointitekniikan toimialajohtaja Aki Hakkaraisen.

- Olen vaikuttunut paikallisen osaamisen tasosta. Etelä-Suomessa rekrytointi on ollut haastavaa, mutta maakunnissa olemme onnistuneet löytämään hyviä tekijöitä. Etunamme on mahdollisuus jakaa työkuormaa myös muille paikkakunnille, jolloin ei välttämättä tarvitse muuttaa työn perässä.

Rejlers odottaa tulevina vuosina tasaista kasvua, mikä näkyy rekrytointeina kaikilla toimialoilla. Hakkarainen näkee paljon potentiaalia myös Pohjois-Suomen teollisuudessa.

- Meillä on paljon annettavaa paikallisen teollisuuden tarpeisiin esimerkiksi sähkönjakelussa.

Lisätietoja:

Seppo Sorri
Toimitusjohtaja, Rejlers Finland Oy
puh. +358 44 574 5034, email: seppo.sorri@rejlers.fi

Aki Hakkarainen
Toimialajohtaja, teollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatiotekniikka,
Rejlers Finland Oy
puh. +358 40 032 8730, email: aki.hakkarainen@rejlers.fi