Rejlersin tytäryhtiö Pivotech Oy sulautuu Rejlers Finland Oy:hyn 31.8.

Pivotech Oy on jyväskyläläinen lujuus- ja virtauslaskentaan erikoistunut insinööritoimisto, jonka Rejlers Finland Oy osti viime vuoden marraskuussa. Yrityskaupalla Rejlers sai uutta vahvistusta Kone- ja tehdastekniikan liiketoiminta-alueeseen. Nyt tapahtuvan fuusion myötä Pivotechin työntekijät muodostavat uuden neljän hengen tulosyksikön Jyväskylään.

Pivotech Oy on jyväskyläläinen lujuus- ja virtauslaskentaan erikoistunut insinööritoimisto, jonka Rejlers Finland Oy osti viime vuoden marraskuussa. Yrityskaupalla Rejlers sai uutta vahvistusta Kone- ja tehdastekniikan liiketoiminta-alueeseen.

Fuusion myötä Pivotechin työntekijät muodostavat uuden neljän hengen tulosyksikön Jyväskylään, jonka suunnittelupäälliköksi on nimitetty Ari Järvi.  Ari liittyy samalla toimialan johtoryhmään. Ryhmää tähän saakka johtanut Tero Pesonen jatkaa asiantuntijaroolissa lyhennetyllä työajalla, yliopisto-opintojensa ohella.

Rejlersin kone- ja tehdastekniikan toimialueessa ollaan tyytyväisiä. ”Fuusio edistää tekemistämme monin tavoin, Arin tiimille tulevat nyt kaikki Rejlersin supervoimat käyttöön. Kasvu ja yhteydenpito tulevat olemaan paljon aiempaa mutkattomampaa”, toimialajohtaja Tero Vuonos kiittelee.