Oiltanking Finlandin harjannostajaissa kiitosta myös Rejlersille

Oiltanking Finlandin uuden valvomorakennuksen harjannostajaisia vietettiin 20.4.2018. Rejlers on ollut mukana projektissa laajalla palvelukattauksella.

Uusi valvomorakennus yhdistää Oiltanking Finlandin kolme terminaalia yhteen valvomoon. Rejlers on vastannut projektin automaatio- ja sähkösuunnittelusta sekä prosessisuunnittelusta.

- Laajan osaamisen vuoksi Rejlersistä on tullut meille tärkeä kumppani, sanoo Oiltanking Finlandin kunnossapitopäällikkö Lassi Jääskeläinen. Olemme saaneet tukea projektin kaikissa vaiheissa, ja osaavia tekijöitä on löytynyt projektin edetessä nopeastikin, kun tarve on vaatinut.

Terminaaliympäristö on haasteellinen ja vaativa suunnitteluympäristö. 

- Rejlersin asiantuntijoiden palveluasenne on kohdallaan ja työn jälki laadukasta, toteaa Lassi Jääskeläinen tyytyväisenä.

Oiltanking Finlandin terminaali on Itämeren suurin kemikaaliterminaali. Se palvelee pääosin transitologistiikkaa, eli vientiä Suomen kautta. Uusi valvomo on tarkoitus ottaa käyttöön marraskuussa.

Kuvassa Oiltanking Finlandin kunnossapitopäällikkö Lassi Jääskeläinen ja Rejlersin projektipäällikkö Maija Laitinen uuden valvomon harjannostajaisissa.