Rejlersin tytäryhtiö Matti Leppä Oy osaksi Rejlers Finlandia

Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö Matti Leppä Oy on Turussa toimiva Suomen vanhin sähköinsinööritoimisto, joka tulee osaksi Rejlers Finlandia 30.4. alkaen. Fuusion myötä Matti Leppä Oy:n työntekijät muodostavat uuden 25 hengen tulosyksikön Turkuun.

Matti Leppä Oy on turkulainen, vuonna 1955 perustettu sähköteknistä suunnittelua tarjoava yritys, joka tunnetaan rakennusalalla perinteikkäänä, huippuosaajista muodostuvana sähkösuunnitteluyrityksenä ja luotettavana yhteistyökumppanina. Fuusion myötä Rejlersin Turun yksikkö saa yli 25 uutta osaajaa tiimiinsä. Matti Lepän toimitusjohtaja Jukka Nurmi jatkaa Rejlersillä liiketoimintajohtajana.

Rakentamisen palveluihin määrätietoista vahvistusta

Strategiansa mukaisesti Rejlers on noussut yhdeksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointiyhtiöistä teollisuuden, energian, infran ja rakentamisen sektoreilla. Tavoitteena on, että Rakentamisen toimiala tulee vahvistumaan nykyinen keihäänkärkensä, talotekniikka edellä.

- Etenkin Rejlersin rakentamisen palveluissa haetaan nyt aiempaa voimakkaammin kasvua sekä nykyisiä palveluja vahvistamalla, että palvelukokonaisuutta laajentamalla. Nyt tapahtuvan fuusion myötä Rejlers Finlandin Rakentamisen toimiala vahvistuu entisestään yli 25 asiantuntijan voimin, sanoo Rejlers Finland Oy:n Rakentamisen toimialajohtaja Kirsi Hautala.

Tuloksellista yhteistyötä on tehty tiiviisti jo vuosia ennen fuusiota, ja yhteistyönä on toteutettu useita kauppakeskuksia, hotelleja, asuinrakennuskohteita ja sairaalakohteita. Muun muassa vuonna 2018 valmistui Medisiina D, johon Rejlers toteutti sähkösuunnittelun. Medisiina D on lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikkatilojen uudisrakennus, jossa toimivat Turun yliopisto, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun ammattikorkeakoulu sekä Terveyden hyvinvoinnin laitos.

Meneillään oleviin kohteisiin lukeutuvat muun muassa VSSHP T3 –sairaala Turussa, SYK Kemiantalo Aurum, Kupittaan Asemakeskus sekä TTK Infra City –toimistorakennukset, Sokos Hotel Kupittaa sekä useita asuinkohteita, Karin Kampus Raumalla ja Perniön yhtenäiskoulu Salossa.

- Matti Lepän henkilöstön osaaminen ja yrityksen pitkät asiakassuhteet tuovat Rejlersille uutta potentiaalia ja vahvistusta etenkin talotekniikan osa-alueelle, sanoo Hautala tyytyväisenä.

Paras mahdollinen asiakaskokemus

Hyvä asiakaspalvelu on osa Rejlersin kestävää kehitystä. Myös Matti Lepällä hyvät kumppanuudet suunnittelualalla ovat edistäneet toimintaa, joka on pohjautunut yhteistyökyvyn oivallukseen ja asiakkaan kuunteluun.

- Nämä ovat arvoja, joita Rejlersillä vaalitaan ja yritykset täydentävätkin hyvin toisiaan. Rejlersin tavoitteena on tarjota parasta mahdollista asiakaskokemusta, ja asiakkaiden palvelu jatkuu saumattomasti niin kuin tähänkin asti, sanoo Hautala.

 

*****

Rejlers yritysfaktat
Rejlers on insinööripalveluja tarjoava yritys, joka toimii Suomessa osana kansainvälistä Rejlers-konsernia. Luomme palveluita yhdistämällä insinööritaidon huippuosaamisen uusimpiin teknologioihin. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuuriin aloille.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Tällä hetkellä Rejlers toimii Suomessa 20 paikkakunnalla ja työllistää lähes tuhat asiantuntijaa. www.rejlers.fi