JETS consulting sulautuu Rejlersiin

Prosessiteollisuuden asiantuntijapalveluihin erikoistunut JETS consulting Oy sulautuu Rejlers Finlandiin 30.4.2022. Fuusion myötä Rejlers pystyy tarjoamaan asiakkailleen teollisuustoimialan palveluja yhä vaikuttavammalla tarjonnalla.

JETS consulting Oy on espoolainen, vuonna 2011 perustettu yritys, joka siirtyi yritysoston myötä Rejlersille viime vuoden lokakuussa. Nyt tapahtuvan fuusion myötä JETS:in 16 prosessi- ja teollisuussuunnittelun asiantuntijaa siirtyvät vanhoina työntekijöinä Rejlersin teollisuustoimialalle. Rejlersin yli 1 000 henkilön teollisuustoimiala on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja on tällä hetkellä Rejlersin toimialoista suurin.

- Rejlersin teollisuustoimiala on määrätietoisesti matkalla yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista suunnittelu- ja konsultointitoimijoista ja yhdistyminen JETS consultingin kanssa on merkittävä askel tällä tiellä, toteaa Aki Hakkarainen, VP | Engineering, Industry, Rejlers Finland Oy.

- Sekä JETS consulting että Rejlers ovat arvostettuja projektitoimittajia. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä yhä haastavampien projektien kimppuun, summaa Jussi Likitalo, VP | Projects, Industry, Rejlers Finland Oy.

JETS consulting Oy:n omistajat Esa Eklund ja Taisto Jaatinen jatkavat Rejlersillä vastuullisissa tehtävissä asiakasrajapinnassa.

- Yhdistyminen Rejlersin kanssa tuo vahvemmat hartiat ja mahdollistaa entistä laajempien projektien toimituksen sekä monipuoliset uramahdollisuudet henkilöstöllemme, iloitsee Taisto Jaatinen, JETS consulting Oy.

- JETS consulting ja Rejlers ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, ja hyvin sujuneiden asiakastoimitusten myötä kypsyi ajatus voimien yhdistämisestä, sanoo Esa Eklund, toimitusjohtaja, JETS consulting Oy.

 

***

Yhteystiedot:

Aki Hakkarainen +358 40 032 8730, aki.hakkarainen@rejlers.fi, VP | Engineering, Industry, Rejlers Finland

Jussi Likitalo +358 40 8011 592, jussi.likitalo@rejlers.fi, VP | Projects, Industry, Rejlers Finland

Esa Eklund +358 50 377 5007, esa.eklund@rejlers.fi, Sales Director, Industry, Rejlers Finland

Taisto Jaatinen +358 40 515 1612, taisto.jaatinen@rejlers.fi, Sales Director, Industry, Rejlers Finland