Jani Kurkela johtamaan Rejlersin talotekniikan yksikköä Mikkelissä

LVI-alan AMK-insinööri Jani Kurkela on nimitetty yksikönjohtajaksi Rejlersin talotekniikan yksikköön Mikkelissä. Kurkela aloittaa tehtävässään 2.5.2023.

Kurkela siirtyy Rejlersille Heatco Finland Oy:ltä, missä hän on johtanut suunnitteluliiketoimintaa yli 10 vuoden ajan. Kurkelalla on vahva kokemus kasvun johtamisesta: Heatcon suunnitteluliiketoiminta on moninkertaistunut Kurkelan aikana, ja hänellä on ollut tässä merkittävä rooli.

Kasvua ja kehittymistä Kurkela hakee myös uudessa tehtävässään Rejlersillä.
– Rejlers on suuri yritys, jossa mennään eteenpäin kovaa vauhtia. Uskon, että pääsen osalliseksi mielenkiintoisiin projekteihin ja isoihin kohteisiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia liiketoiminnan ja itseni kehittämiseen, Kurkela sanoo.

Talotekniikassa hyödynnettävä rikastettua tietoa

Kurkela tuo Rejlersille laajaa näkemystä talotekniikasta ja erilaisista kohteista. Alan kehityksessä häntä kiinnostaa erityisesti tiedon rikastaminen. Tietoa suunnittelun tueksi on saatavilla paljon, mutta sitä ei välttämättä hyödynnetä riittävästi projektien eri vaiheissa.

– Suunnittelussa tehdään isoja ratkaisuja. Kun nämä ratkaisut perustuvat rikastettuun tietoon, saadaan hyötyjä työmaalle, käyttäjille ja koko rakennuksen elinkaarelle. Alan kehityksessä onkin tärkeää saada suunnittelu- ja toteutusvaihe toimimaan paremmin yhteen, Kurkela sanoo.

Jani Kurkela on nimitetty yksikönjohtajaksi Rejlersin talotekniikan yksikköön Mikkelissä. Kurkela aloittaa tehtävässään 2.5.2023.