Erinomainen yhteistyö kehittyi nopeasti Aurora Kilpilahden kanssa

Aurora Kilpilahti arvostaa Rejlersin sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun sekä dokumentaation palveluja. Rejlers on toiminut Kilpilahden alueen sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun kumppanina jo useita vuosikymmeniä, dokumentaatiopalveluiden osalta yhteistyö aloitettiin vuonna 2017.

 – Palvelun luotettavuus ja suunnitelmien varma tasalaatuisuus hyvin vaativassa ympäristössä ovat Rejlersin vahvuus, kertoo hankintapäällikkö Heidi Hirsimäki Aurora Kilpilahdesta.

– Lisäksi dokumenttien hallinta on ihailtavan proaktiivista, Heidi Hirsimäki kiittää. Koko tekninen dokumentaatiomme on Rejlersin ylläpitämä, ja voimme luottaa siihen, että kaikki on aina kunnossa.

Hyvän palvelukokemuksen tuntomerkeiksi Heidi nostaa myös hyvän yhteydenpidon ja osaamisen. Suunnittelijoiden pitkä kokemus tuo osaamista, mutta Heidi kiittää myös sitä, miten Rejlers tuo uusia, nuoria suunnittelijoita mukaan.

– Me tarvitsemme jatkuvuutta ja uusia osaajia. Rejlers on onnistunut tuomaan nuoria suunnittelijoita oppimaan projekteihin niin, että me asiakkaana emme ole kokeneet minkäänlaista laadun laskua tai epävarmuutta. Tämä on todella tärkeää meille, Heidi sanoo.

Kun Neste 2014 ulkoisti sähköverkkonsa, ulkoistuksen lähtökohtana oli, että käytettävyyden tulee pysyä samalla tasolla kuin aikaisemmin tai jopa parantua. Kilpilahden alueen sähköverkon käytettävyys onkin nyt 99,9999 prosenttia.

Kuvassa Aurora Kilpilahden hankintapäällikkö Heidi Hirsimäki

Suomalainen Aurora Infrastructure omistaa ja operoi kriittisiä sähköverkkoja, joilta edellytetään äärimmäistä luotettavuutta. Sen sähköverkoissa kulkee kuusi prosenttia kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä. Asiakkaita ovat Kilpilahden kemianteollisuuden keskittymä, jossa suurimpia asiakkaita ovat Neste, Borealis ja AGA, sekä Outokummun Tornion teollisuusalue. Kilpilahden sähköverkko on jälleenhankinta-arvolla mitattuna Suomen suurin teollisuussähköverkko. Aurora toteuttaa parhaillaan merkittävää investointiohjelmaa, jonka toteutuneet ja suunnitellut investoinnit ovat yhteensä lähes 200 miljoonaa euroa.

Lähde: auroinfrastructure.com