JETS consulting Oy osaksi Rejlersin Teollisuustoimialaa

Rejlers on ostanut prosessiteollisuuden asiantuntijapalveluihin erikoistuneen JETS consulting Oy:n 1.10.2021. Kaupan myötä Rejlersin Teollisuustoimiala saa riveihinsä merkittävää vahvistusta projekti- ja suunnittelupalveluihin.

Rejlers Finland Oy:n Teollisuustoimiala on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana voimakkaasti, ja se on tällä hetkellä Rejlersin suurin toimiala. Yli 500 henkilön toimiala saa nyt lisävahvistusta, kun prosessi- ja laitossuunnitteluun erikoistunut JETS consulting Oy fuusioituu Rejlersiin. Yritysoston myötä Rejlersillä on mahdollisuus tarjota asiakkailleen teollisuustoimialan palveluja yhä vaikuttavammalla tarjonnalla.

JETS consulting Oy on espoolainen, vuonna 2011 perustettu yritys. Yritys työllistää 16 henkilöä, jotka yritysoston myötä siirtyvät Rejlersin Teollisuustoimialan palvelukseen 1.10.2021 alkaen. JETS consulting Oy:n omistajat Esa Eklund ja Taisto Jaatinen jatkavat Rejlersillä vastuullisissa tehtävissä asiakasrajapinnassa.

- Rejlersin teollisuustoimiala on määrätietoisesti matkalla yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista suunnittelu- ja konsultointitoimijoista ja yhdistyminen JETS consultingin kanssa on merkittävä askel tällä tiellä, toteaa Aki Hakkarainen, VP | Engineering, Industry, Rejlers Finland Oy.

Rejlersillä ja JETS consultingilla on jo ennestään sujuvaa ja onnistunutta yhteistyötä takanaan, mikä edesauttoi päätöksessä yhdistää voimavarat.

- JETS consulting ja Rejlers ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, ja hyvin sujuneiden asiakastoimitusten myötä kypsyi ajatus voimien yhdistämisestä, sanoo Esa Eklund, toimitusjohtaja, JETS consulting Oy.

Teollisuustoimialalla asiakkaat ovat entistä enemmän kiinnostuneita ostamaan selvitysvaiheen palveluita kokonaispakettina, jossa arvioidaan investointisuunnitelmien teknistaloudellinen toteuttavuus.  Isoimmat teollisuuden investoinnit toteutetaan yleisesti EPCM-toimituksena (Engineering, Procurement and Construction Management).

- Sekä JETS consulting että Rejlers ovat arvostettuja projektitoimittajia. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä yhä haastavampien projektien kimppuun, summaa Jussi Likitalo, VP | Projects, Industry, Rejlers Finland Oy.

- Yhdistyminen Rejlersin kanssa tuo vahvemmat hartiat ja mahdollistaa entistä laajempien projektien toimituksen sekä monipuoliset uramahdollisuudet henkilöstöllemme, iloitsee Taisto Jaatinen, JETS consulting Oy.

 

***

Yhteystiedot

Aki Hakkarainen +358 40 032 8730, aki.hakkarainen@rejlers.fi, VP | Engineering, Industry, Rejlers Finland

Jussi Likitalo +358 40 8011 592, jussi.likitalo@rejlers.fi, VP | Projects, Industry, Rejlers Finland

Esa Eklund +358 50 377 5007, esa.eklund@jetsconsulting.fi, Toimitusjohtaja / Omistaja, JETS Consulting Oy

Taisto Jaatinen +358 40 515 1612, taisto.jaatinen@jetsconsulting.fi, Omistaja, JETS consulting Oy

 

YRITYSFAKTAT:

Rejlers on insinööripalveluja vuodesta 1942 tarjoava pörssiyhtiö, joka työllistää yli 2400 työntekijää yli 80 toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Arabiemiirikunnissa. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palveluja, projektitoimituksia sekä konsulttipalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuurin aloille. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2020 oli noin 93 miljoonaa euroa. Suomessa Rejlers työllistää yli 1 000 työntekijää 21 paikkakunnalla.  www.rejlers.fi, www.rejlersindustry.fi

JETS consulting on prosessiteollisuuden asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2011. JETS Consulting tarjoaa projektinhoito- ja suunnittelupalveluja asiakkaiden tarpeisiin mukautuen. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 2 miljoonaa. JETS consulting työllistää 16 henkilöä. www.jetsconsulting.fi