Petter Arnesen

Petter Arnesen perusti ystävänsä kanssa oman sähkösuunnittelutoimiston Oslossa jo vuonna 1997. Vuonna 2011 Petteristä ja yrityksen kymmenestä työntekijästä tuli rejlersläisiä. Se oli päätös, jota ei ole tarvinnut katua.

– Tuntuu hyvältä kuulua suurempaan työyhteisöön. Yhtäkkiä saimme ison joukon uusia kollegoja, joilta kysyä neuvoa. Voimme myös ottaa vastaan laajempia ja vaativampia toimeksiantoja, sanoo Petter.

Petterille on tärkeää myös kuulua yritykseen, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja jossa voi katsoa luottavaisena tulevaisuuteen.

– Jatkamme identiteettimme rakentamista ja kehitämme toimintaamme samalla, kun meistä tulee entistä tiiviimpi osa Rejlersiä. Saamme olla mukana vaikuttamassa.

Petter on suorittanut Rejlersin Rejdux –johtajakoulutuksen.  Koulutusohjelma tarjosi samalla mahdollisuuden tutustua Rejlersin muiden toimialojen kollegoihin sekä oppia lisää yrityksestä.

– Olen oppinut todella paljon johtajuudesta ja siitä, mitä se pitää sisällään. Rejlers tarjoaa hienoja mahdollisuuksia kehittäessämme niin työntekijöitämme kuin toimintaamme.