Paula Lumminen

Paula Lumminen tuli Rejlersille Riihimäen toimistolle työharjoitteluun 16 vuotta sitten.

Työharjoittelun kautta Paula siirtyi määräaikaiseksi työntekijäksi ja vakituinen sopimus kirjoitettiin 14 vuotta sitten.

- Työharjoittelusta se alkoi, ja muuttui sitten vakituiseksi työksi. Työtehtävät ovat kehittyneet jatkuvasti ja kiinnostus töihin pysynyt hyvin yllä. Puolet työvuosistani olen viettänyt asiakkaan tiloissa komennuksella, ja se on ollut todella hyvä kokemus.

Nykyisin Paula työskentelee satama- ja telakkapukkinosturien teräsrakenne- ja koneistosuunnittelun parissa. Työstä tekee kiinnostavaa se, että jokainen nosturi on erilainen, työ muuttuu joka nosturin myötä. Työssä myös osallistuu koko nosturin suunnittelun elinkaareen tarjousvaiheesta asbuild-kuvien tekoon.

- Minulle vaihtelevat työt sopivat hyvin. On mielenkiintoista päästä mukaan myös nosturien kuljetusten ja pystytysten suunnitteluun.

Työ on vienyt joskus myös työmaille, kaukaisin niistä on ollut Kiinassa.

- Rejlers on kasvanut 14 vuodessa suureksi yritykseksi. Oma toimistokin on muuttanut tänä aikana jo kahdesti, uusia työkavereita on tullut paljon. Rejlers-henki on kuitenkin aina pysynyt hyvänä.

Paula löytää myös vastapainoa työlleen.

- Musiikki on minulle todella tärkeää. Soitan viulua ja konsertoimme Bravura-sekstetin kanssa monenlaisissa tilaisuuksissa. Soittaessa kaikki stressi unohtuu.