Øystein Johansen

Arendalilainen Øystein työskentelee insinöörinä Rejlers AS:n Telecom –osastolla. Hän on aloittanut Rejlersin palveluksessa vuonna 2012.

Nykyistä vastaavassa tehtävässä hän aloitti vuonna 2009 NetComilla. Øysteinin päivittäiset työtehtävät pitävät sisällään analyysejä ja vianmäärityksiä sekä NetCom/TeliaSoneran tukiasemien uudistamista. Hänen vastuualueensa ulottuu aina Itä-Agderin maakunnasta aina Länsi-Agderin Kristiansandiin saakka.

– Hienoa, että on oma alue vastattavana. On todella mukavaa olla mukana rakentamassa parempaa kuuluvuusaluetta tutulla alueella tutuille ihmisille.

Useimmiten hän työskentelee ulkona kentällä. Yleensä tukiasemat sijaitsevat melko vaikeakulkuisessa maastossa, joten se tarkoittaa pitkiä patikointeja metsissä.

– Työstä tulee elämäntapa, ja tavoitettavissa pitää olla vuorokauden ympäri. Jotakin tehtävää on aina enkä istu juuri koskaan toimistollani, Øystein jatkaa.

Se on yksi syy, miksi Øystein pitää työstään. Hän viihtyy ulkona luonnossa – ja samalla on mahdollisuus kehittyä toisessa mielenkiinnon kohteessa, valokuvauksessa.