Liv Bergqvist

Kun Liv aloitti Railconsultin palveluksessa kesäkuussa 2008, hänellä oli 17 kollegaa. Vuodesta 2013 lähtien Railconsult on ollut osa Rejlersiä.

Nyt Liv on Rejlers Railconsultin suunnittelu- ja analyysiryhmän äskettäin nimitetty ryhmäpäällikkö, jolla on 1800 uutta kollegaa.

 

- Kun saa 1800 työkaveria, se antaa loistavan tilaisuuden ja entistä laajemman ammatillisen tieto- ja näkemyskentän luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaillemme. Rejlersillä meillä on kaikki edellytykset yhdessä luoda hyviä ja toimivia tulevaisuuden liikenneratkaisuja.

 

Liville on tärkeää saada työskennellä tulevaisuuden infrastruktuuriratkaisujen parissa. Esitutkimukset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa tuleviin ratkaisuihin, jotka hyödyttävät monia toimijoita – niin ihmisiä yksilöinä kuin yrityksiäkin. Se on erityisen tärkeää ympäristöystävällisiä ratkaisuja luotaessa.

 

Rejlers Railconsult panostaa kompetenssikehitykseen ja Liv on suorittanut Prince2 Foundation ja Prince2 Practioner –projektinhallintakurssit vuonna 2013. Liv on aloittanut myös Executive Master of Management Consulting sekä Projektijohtaminen ja strateginen johtaminen –koulutuksen Oslon kauppakorkeakoulussa.

 

Kuva: Carl-Frederic Salicath / Rejlers Railconsult