Jani Räsänen

Jani Räsänen on koulutukseltaan koneautomaatioinsinööri. Hän on työskennellyt Rejlersillä Mikkelissä seitsemän vuotta. Jani on Rejlersin Itä-Suomen toimistojen työturvallisuusvaltuutettu ja hänellä on työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyys.

Janin erikoisosaamista ovat tuotekehitys ja tuotekehitysprojektien johtaminen. Pari viimeistä vuotta Jani on ollut Enstolla sähköautojen latausasemien tuotekehityksen ja tuotannon parissa.

- Tällä hetkellä meillä on menossa tuotekehitysprojekteja joissa kehitetään sähköautojen latauspisteitä erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kotilataukseen, julkisen paikan lataukseen ja pikalataukseen.

Rejlers tekee Enstolle tuotekehitystä, mekaniikka- ja sähkösuunnittelua, tuotannonsuunnittelua ja ylläpitää tuotantorakenteita.

- Minusta on mukavaa työskennellä suomalaisen asiakkaan palveluksessa ja vieläpä omalla paikkakunnalla. On erityisen palkitsevaa kun saa osaltaan olla kehittämässä kotiseudulla valmistettavaa tuotetta ja on mukana luomassa työpaikkoja.

Tulevaisuudessa Janin mielessä siintävät myös jatko-opinnot.

- Rejlers on tarjonnut mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ja uskon, että jatko-opintoni hyödyttävät sekä minua että Rejlersiä.