Anders Bexenius

Anders Bexenius toimii ryhmäpäällikkönä Rejlersin Gimon toimistolla. Aikaisemmin hän työskenteli Östhammarin alueella. Anders on ollut aina kiinnostunut tekniikasta – onhan hän syntyisin Österbystä. Ehkäpä Andersin kiinnostuksenkohteet juontuvat juuri alueen historiasta - pohjautuuhan alueen teollisuus Ruotsin teollisuuden uranuurtajan Louis De Geersin jo 1600-luvulla aloittamaan menestyksekkääseen raudanjalostustoimintaan Gimossa ja Österbyssä.

Anders aloitti Rejlersin palveluksessa vuonna 2006 ja hän viihtyy erinomaisesti kollegojen, asiakkaiden ja tehtäviensä parissa. Gimon toimistolla työskentelee tällä hetkellä kuusi rejlersläistä. Anders on mukana yrityksen hyvinvointikampanjassa ja pitää yrityksen panostusta hyvinvointiin hienona asiana. Hän on suorittanut ”En svensk klassiker”in kolme kertaa. Diplomin saadakseen täytyy 12 kuukauden aikana osallistua neljään eri Ruostin perinteiseen urheilutapahtumaan neljässä eri lajissa: hiihdossa, juoksussa, uinnissa ja pyöräilyssä

– Olen aina työskennellyt konsulttina ja viihdyn saadessani uusia haasteita ja tavatessani uusia asiakkaita. Koulutukseltani olen automaatioinsinööri ja se antaa monenlaisia kehittymismahdollisuuksia voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Tehtävät ovat moninaisia ja laaja-alaisia, ja ovat tarjonneet vaihtelua ja uusien ajatusmallien muokkaamista. Olen saanut työskennellä mielenkiintoisten hankkeiden parissa niin konepajateollisuuden, lääketeollisuuden, ydinvoimaloiden, vesi- ja lämpölaitosten kuin kaivosteollisuudenkin aloilla.

Yksi osa Andersin työtä ovat lyhyet mutta intensiiviset laitteiden ja laitosten käyttöönottotehtävät eri puolilla maailmaa. Kesällä 2013 hän sai ison asiakkaan toimeksiantona lähteä Australiaan käynnistämään kultakaivoksen toiminta. 

– Sitä pakkaa laukkunsa, istahtaa lentokoneeseen ja löytää itsensä jostakin korvesta ”down under”.  Tehtävänä oli saada kaivos toimintakuntoon tuotannon aloittamiseksi muutaman viikon sisällä, mieluummin aikaisemmin. Tässä tapauksessa kesti seitsemän päivää, ennen kuin ensimmäiset kultajyvät ilmestyivät. Kahdeksantoista kolmetoistatuntista työpäivää – ja homma oli tehty. Sen jälkeen oli jokseenkin mukavaa pitää muutama lomapäivä, matkata mantereen yli Sydney’hin, ottaa aurinkoa ja uida.