Terve yritys

Rejlersillä olemme tehneet vuosien ajan strategista työtä terveysasioissa, ja panostamme monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin.

Terveys on meille sydämen asia. On tärkeää, että ihmisellä on vahva sydän. Yhtä tärkeää on, että hänellä on hyvä sydän. Uskomme menestyksen riippuvan siitä, miten hyvin ihminen voi psyykkisesti ja fyysisesti.

Uskomme, että parasta, mitä voimme tehdä yrityksemme menestyksen hyväksi, on luoda henkilöstöllemme edellytykset voida hyvin. Hyvä terveys voi luoda perustan motivaatiolle ja sitoutumiselle, ja siinä kaikki voittavat – työntekijät, asiakkaat ja yritys kaiken kaikkiaan.

Pienetkin terveyttä edistävät askeleet ovat tervetulleita. Siinä voi olla kysymys kävelylenkistä, levosta tai salikäynnistä. Fyysisestä kunnosta huolehtiminen on yksi tapa saada voimaa ja jaksamista. Toiselle terveyden hoitaminen voi tarkoittaa juoksulenkkiä, toiselle leppoisaa kalareissua. Jotkut ehkä hakevat uutta voimaa tanssista, kirjoista, käsitöistä tai sosiaalisesta toiminnasta.

Terveyden käsitteeseen sisältyy myös yrityksen terveys. Se tarkoittaa, että meillä on terve talous ja tase.

Terveys on meille tärkeä asia ja se näkyy kaikessa toiminnassa. Muun muassa terveydenhuoltoa, sairaanhoitoa ja vakuutuksia koskevat edulliset ratkaisut edistävät nekin myönteistä ilmapiiriä, joka helpottaa arkea, olipa kyse työhön liittyvistä haasteista tai vapaa-ajasta. Pyrimme tarjoamaan työntekijöille liikuntamahdollisuuksia työajan jälkeen lähellä työpaikkaa. Tuemme henkilöstöä vuosittain myös monien liikuntatapahtumien osallistumismaksuilla.