Teknisiä piirtäjiä ja assistentteja

 

Haemme

Teknisiä piirtäjiä ja assistentteja

Etsimme teollisuuden asiakkaillamme henkilöitä toimimaan asiakasrajapinnassa niin projekteissa kuin myös suunnittelutehtävissä. Työn alkaessa työskentelypaikkasi tulee olemaan joko meidän omissa tai asiakkaidemme tiloissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita laajasta 20 toimiston verkostostamme itsellesi tukipaikan ensisijaisesti Kotkasta, Kouvolasta, Porvoosta tai Vantaalta. Etätyömahdollisuus osan aikaa tai myöhemmin pysyvästi voi tulla kyseeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet energinen tiimityöpeluri. Palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti.

Tulet työskentelemään pääasiassa asiakkaan tiloissa ja samalla asiakkaan työnohjauksessa. Työtehtävät muotoutuvat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisen tehtäväsi lisäksi esimerkiksi asennusten valvontaa, työmaan johtoa, konsultointia ja suunnittelua sekä muita asiantuntijatehtäviä.

Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä teollisuudesta. Olet tarkka ja huolellinen sekä työskentelet motivoituneesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Osaat vähintään yhden CAD-ohjelman perusteet. Kokemus ydinvoimasta, petrokemiasta tai energia-/voimalaitosteollisuuden puolelta on suuri etu, ei kuitenkaan täysi välttämättömyys muun kokemuksen korvatessa tämän aukon.

Odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamistaustaa
 • projekti- tai suunnittelukokemusta tehdasympäristöstä, energia- tai prosessiteollisuudesta
 • kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
 • paineensietokykyä

Eduksi katsomme

 • ydinvoima-alan tuntemuksen
 • muun kielitaidon englannin kielen lisäksi

Tarjoamme sinulle

 • aidosti mielenkiintoisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • innostavan työilmapiirin
 • vahvasti kasvavan kansainvälisen organisaation mahdollisuudet
 • mahdollisuuden menestyä
 • kilpailukykyiset edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen pyydetään täyttämään osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat/ viimeistään 7.6.2019mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Tarkemmat tiedustelut: Ydinvoimateollisuuden palvelupäällikkö, Ville-Veikko Karhunen 044 281 9291, ville-veikko.karhunen@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä