Suunnittelupäällikkö

 

Haemme innostavaa ja ammattitaitoista

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ / TIIMIN ESIMIESTÄ

Poriin johtamaan teollisuuden sähkön ja automaation asiantuntijatiimiämme.

Sinulla on kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnittelutehtävistä. Johdat asiantuntijatiimiäsi innostuneesti ja vastaat yhtiön kasvusta alueella. Sinulla on jo kokemusta esimiestehtävistä tai näet tässä itsellesi urakehitysmahdollisuuden.

Omaat luontevat vuorovaikutustaidot ja sinulla on halua työskennellä vaativissa projekteissa sekä osallistua aktiivisesti asiakastyöskentelyyn. Työssäsi olet suunnitelmallinen ja tavoitteellinen, etkä hyydy haastavienkaan tilanteiden äärellä. Saat perusteellisen perehdytyksen työhösi ja kaiken tarvittavan tuen onnistuaksesi työssäsi.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan tehtävän, jossa pääset mielenkiintoisten, merkittävien asiakasprojektien äärelle. Saat lisäksi johdettavaksesi ammattitaitoisen asiantuntijatiimin, kasvavassa ja kehittyvässä teollisuuden toimialallamme.

Tule kokemaan innostava ilmapiirimme itse!

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoa tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse:

Mika Niininen 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Kiinnostuithan? Jätä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 23.4.2019 osoitteessa http://tc.likeit.fi/apply/2579813 tai lähetä suoraan Mikalle sähköpostitse.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä