Suunnittelupäällikkö Poriin

Haemme nyt Poriin

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Haemme innostavaa ja ammattitaitoista esimiestä johtamaan teollisuuden sähkön ja automaation asiantuntijatiimiämme. Ohjaat ja tuet ryhmäsi jäsenten töitä ja valmennat tiimiäsi huipputuloksiin. Sinulla on liiketoimintalähtöinen ja tulosorientoitunut asenne työhösi ja pidät luontevasti yhteyttä teollisuuden asiakkaisiin. Vastaat johtamasi ryhmän tuloksesta organisoimalla töitä tehokkaasti ja tasapuolisesti sekä huolehdit tiimin osaamisesta ja sen kehittämisestä. Tulet toimimaan esimiesroolissa ja tehtävä on muokattavissa vahvuuksiesi mukaan niin, että pääset hyödyntämään ammatillista erityisosaamistasi.

Sinulla on mielellään sähkö- ja/tai automaatiotekniikan pohjakoulutus, vähintään insinööritason koulutus sekä aiempaa kokemusta teollisuuden asiakkaista ja projekteista. Sinulla on paloa esimiestyöhön, ja viihdyt sekä koet onnistuvasi ryhmän johtajana omaten hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi olet suunnitelmallinen ja tavoitteellinen, etkä hyydy haastavienkaan tilanteiden äärellä.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan tehtävän, jossa pääset mielenkiintoisten, merkittävien asiakasprojektien äärelle. Saat lisäksi johdettavaksesi ammattitaitoisen asiantuntijatiimin, kasvavassa ja kehittyvässä teollisuuden toimialallamme.

Tule kokemaan innostava ilmapiirimme itse!

 

Vastaan mielelläni asiaa koskeviin kysymyksiin: Toimialajohtaja Aki Hakkarainen, aki.hakkarainen@rejlers.fi, p. +358 400 328 730.

 

Kiinnostuithan? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 24.2.2019 mennessä, niin nähdään pian!

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä