Suunnittelijoita Kemiin

Etsimme kokeneita

SÄHKÖ-, INSTRUMENTOINTI- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

asiantuntijaorganisaatiomme Kemissä toimivaan tiimiimme.

 

Oletko kiinnostunut teknologiasta ja sen kehityksestä? Löytyykö sinulta halua olla kehittämässä omaa osaamista ja teollisuuden suunnittelualaa pohjoisessa Suomessa? Jos vastauksesi on kyllä, meiltä Rejlersiltä löydät mahdollisuuksia insinööritieteiden mielenkiintoisiin projekteihin. Työtehtävät painottuvat teollisuuden monimuotoiseen suunnitteluun ja laadukkaan suunnittelulopputuloksen varmistamiseen vaativissa toimintaympäristöissä.

Työssäsi pääset mukaan teollisuuden eri alojen laitteiden, laitosten ja prosessien hallinnan ytimeen. Työtehtäväsi voi liittyä suunnitteluun, jossa pääset hallitsemaan esimerkiksi voimalaitoksen prosesseja tai nykyaikaisten paperiteollisuuden koneiden ohjauksia sähkön ja automaation keinoin. Työhösi voi sisältyä suunnittelun lisäksi mm. teknistä konsultointia ja laitehankintojen teknistä määrittelyä. Yhtä hyvin voi edessäsi olla kehitysprojekti, jota pääset työstämään uudella innovatiivisella tavalla ja parhaalla osaamisellasi yhdessä muun projektintiimin kanssa. Työtä tehdään vahvasti asiakasrajapinnassa. Työnkuvaa ja rooliasi tiimissämme voidaan laajentaa kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan osana urapolkusuunnitelmaa.

Odotuksemme

Sinulla on alalle soveltuvaa tekninen koulutustausta, kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) esim. sähkö-, energia- tai automaatiotekniikan alalta.

Arvostamme kokemustasi ja osaamistasi teollisuuden suunnittelusta, kunnossapidosta, asennuksista ja asennusvalvonnasta. Ruotsin kielen taito katsotaan plussaksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Aloitekyky ja ajankäytön hallinta ovat myös keskeisiä taitoja tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • kannustusta ja tukea henkilökohtaisten teknisten mielenkiinnon kohteiden tutkimiseen ja kehittämiseen
  • modernin ja innostavan työympäristön uusissa toimitiloissamme Kemissä
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi suunnittelualan edelläkävijöiden joukossa
  • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 24.2.2019 mennessä, niin nähdään pian!

Lisätietoja: Aki Hakkarainen, toimialajohtaja, puh. 0400 328 730.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä