SIA-suunnittelija Kouvolaan

Etsimme Kouvolan toimipisteeseemme

Sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtävä painottuu monimuotoiseen sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnitteluun ja laadukkaan suunnittelulopputuloksen varmistamiseen vaativissa teollisuuden toimintaympäristöissä. Toimit suunnittelijana osana projektitiimiä. Työroolia ja -kuvaa voidaan laajentaa kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Arvostamme kokemusta ja osaamista teollisuuden instrumentointisuunnittelusta, PLC- sekä automaatiojärjestelmistä, tiedonsiirtoväylätekniikoista, räjähdysvaarallisten tilojen IA-suunnittelusta sekä teollisuuden prosessiohjauksista. Kokemus ohjelmoinnista, petrokemian teollisuuden prosesseista tai ydinvoimateollisuudesta ovat vahvoja plussia.

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi tarkasti ja sekä huolella. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää analyyttisista työskentelytapaa ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI- tai insinöörikoulutus AMK)
  • Halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Kun olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat kehittyä sekä menestyä omalla osaamisalueellasi, sovit meille mainiosti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset vakituisen työsuhteen sisällä mukaan erilaisiin mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Ilmapiiri työpaikalla on erinomainen ja tulosta tehdään yhdessä. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Etätyömahdollisuus selkeyttää oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kilpailukykyiset edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö:

Juha Salli

puh. 040 563 3520

@mail: juha.salli@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä