SIA-projektipäällikkö / -suunnittelija, Jyväskylä

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja ja asiakkaillemme alan uusinta uutta? Meitä rautaisia kone- ja tehdastekniikan asiantuntijoita sekä loistavia sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisia on Suomessa jo lähes 340. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden teollisuutta.

Etsimme Jyväskylän toimipisteeseemme sähkö-, automaatio- ja instrumentoinnin projektipäälliköitä / suunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtäväkenttääsi on toimia projektipäällikkönä tai suunnittelijana sähkö-, instrumentointi- ja/tai automaatiotoimialamme asiakastoimeksiannoissa. Vaativissa asiakasprojekteissamme pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olet mukana kehittämässä eturivin ratkaisuja asiakkaidemme liiketoimintaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Matkustusvalmius sekä englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut


Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 6.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Manninen 050 3770133, jari.manninen@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä