Sähkösuunnittelijoita

Etsimme Turkuun (Ouluun, Tampereelle, Vantaalle ja Kotkaan) sähkösuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtävä painottuu teollisuuden monimuotoiseen sähkösuunnitteluun petrokemian, energian ja prosessiteollisuuden aloilla. Suunnittelijana olet osana projektitiimiä ja etsit ratkaisuja niin perinteisen kuin uuden teknologian toimintaympäristöissä. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi. Matkustusvalmius katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta sähkösuunnittelusta
  • palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.


Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 30.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Laiho 040 801 1506, sampsa.laiho@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät yli 20 paikkakunnalla Suomessa sekä Abu Dhabissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä