SÄHKÖSUUNNITTELIJA, PROSESSI- JA TEHDASTEKNIIKKA, CONTROL TECH, TAMPERE

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen ja suunnittelutaidon omaavaa sähkösuunnittelijaa uusien haasteiden pariin.

Haemme ensisijaisesti jo useamman vuoden alalla toiminutta ammattilaista. Sinulla on suunnittelukokemusta prosessi-, paperi-, tai voimalaitosteollisuudesta. Osaat lukea PI- kaavioita ja sinulla on mahdollisesti tuntemusta myös instrumentointipuolelta. Olet myös tarvittaessa valmis jalkautumaan kentälle ja likaamaan kätesi. ATEX / Ex -osaaminen katsotaan eduksi. Olet myös yhteistyökykyinen ja hoidat tehtäväsi laadukkaasti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Sähköalan insinöörin tai DI-koulutusta
  • CADS tai AutoCAD -osaamista
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.2.2019. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

Hae tästä