Sähkösuunnittelija Poriin

Rejlers on teollisuuden sähkösuunnittelussa Suomen suurin yritys (SKOL ry 2016). 

Viime vuonna rekrytoimme yli 100 osaajaa, ja olemme saavuttamassa tämän tavoitteen myös tänä vuonna.

Tule kokemaan innostava ilmapiirimme itse!

 

Sinä uusien ratkaisujen hakemisesta innostuva insinööri/DI, tule Rejlersille

SÄHKÖSUUNNITTELIJAKSI

Porin sähkösuunnitteluryhmään.

Työtehtäväsi:

Toimit sähkösuunnittelijana eri teollisuuden aloilla. Työhösi kuuluu teollisuusalojen ohjauskeskusten sähkösuunnittelu EPLAN- ja AutoCAD -ohjelmistoilla. CADS-osaaminen katsotaan eduksi. Tehtäviin sisältyy myös laitteiden ja järjestelmien teknistä määrittelyä, tarjouslaskentaa ja projektinhallintaa sekä itsenäisesti että osana suunnittelutiimiä.

Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua lisäksi asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviä sekä muita konsultoinnin tai suunnittelun asiantuntijatehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköteknistä koulusta (esim. insinööri (AMK) tai DI) ja kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta sekä projektien hoidosta. Huomioimme myös vähäisemmän kokemuksen omaavat hakijat.

Moniprojektiympäristössä toimittaessa hyvät yhteistyötaidot, kyky hallita ja viedä eteenpäin monia asioita yhtäaikaisesti sekä halukkuus toimia asiakasrajapinnassa luovat hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • mahdollisuuden työskennellä sekä itsenäisesti että osana suunnittelutiimiä
  • innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi teollisuuden sähköistysprojekteihin
  • kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 17.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Toni Pirttilä, puh. 040 7748 232, toni.pirttila@rejlers.fi.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä