SIA-suunnittelijoita Kouvolaan

Etsimme kokeneita

SÄHKÖ-, INSTRUMENTOINTI- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

asiantuntijaorganisaatiomme Kouvolassa toimivaan tiimiin.

 

Oletko kiinnostunut teknologiasta ja sen kehityksestä? Löytyykö sinulta halua olla kehittämässä omaa osaamista ja teollisuuden suunnittelualaa kohti digitaalisen muutoksen kärkeä? Jos vastauksesi on kyllä, meiltä Rejlersiltä löydät mahdollisuuksia digitaalisaation ja insinööritieteiden mielenkiintoisiin projekteihin. Työtehtävät painottuvat teollisuuden monimuotoiseen suunnitteluun ja laadukkaan suunnittelulopputuloksen varmistamiseen vaativissa toimintaympäristöissä.

Työssäsi pääset mukaan teollisuuden eri alojen laitteiden ja prosessien hallinnan ytimeen. Työtehtäväsi voi liittyä suunnitteluun, jossa pääset hallitsemaan voimalaitoksen prosesseja automaation keinoin tai painottua esimerkiksi nykyaikaisten paperiteollisuuden koneiden ohjauksiin automaatiojärjestelmillä. Työhösi voi sisältyä suunnittelun lisäksi mm. teknistä konsultointia ja laitehankintojen teknistä määrittelyä. Yhtä hyvin voi edessäsi olla kehitysprojekti, jota pääset työstämään uudella innovatiivisella tavalla ja parhaalla osaamisellasi yhdessä muun projektintiimin kanssa. Työtä tehdään vahvasti asiakasrajapinnassa. Työnkuvaa ja rooliasi tiimissämme voidaan laajentaa kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan osana urapolkusuunnitelmaa.

Odotuksemme

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta, kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) mm. sähkö, energia tai -automaatiotekniikan alalta.

Arvostamme kokemusta ja osaamista teollisuuden instrumentointisuunnittelusta, automaatiojärjestelmistä, väylätekniikoista, räjähdysvaarallisten tilojen IA -suunnittelusta sekä teollisuuden prosessiohjauksista. Kokemus petrokemian prosesseista, ydinvoimateollisuudesta ja materiaalitekniikan tuntemus ovat vahvoja plussia.

Tehtävän hoitaminen edellyttää analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Aloitekyky ja kyky hallita omaa työtä ovat keskeisiä taitoja tehtävän hoitamisessa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • kannustusta ja tukea henkilökohtaisten teknisten mielenkiinnon kohteiden tutkimiseen ja kehittämiseen
  • modernin ja innostavan työympäristön uusissa toimitiloissamme Kouvolan keskustassa
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi suunnittelualan edelläkävijöiden joukossa
  • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 30.4.2019 mennessä, niin nähdään pian!

Lisätietoja: Juha Salli, suunnittelupäällikkö, puh. 040 5633 520.

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä