Raideliikenteen turvalaiteasiantuntija

 

Haluatko päästä mukaan Suomen merkittävimpien ratahakkeiden turvalaiteasiantuntijaksi? Meillä on siihen mahdollisuus. Olemme yksi merkittävimmistä raideliikenteen projektitaloista.

Etsimme Vantaalle, Kouvolaan, Mikkeliin, Tampereelle, tai muualle rataverkon varrelle turvalaiterakennuttajaa ja valvojaa.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan merkittävien ratahankkeiden turvalaiteasiantuntijaksi osaavan tiimimme kanssa. Pääset myös tuomaan näkemyksesi toimintamme kehittämiseen ketterässä ympäristössämme.

Millaisia henkilöä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimipeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja olet innokas kehittymään ja kehittämään. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on hyvä kokemus tai sopiva koulutustausta turvalaiteasiantuntijaksi.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen


Mitä tarjoamme sinulle?

Varmasti kilpailukykyiset edut. Pääset johtamaan mielenkiintoisia ja haastavia projekteja. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana, joka kannustaa uuden oppimiseen. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä jatkuvan oppimisen avulla.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 6.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kristian Uusitalo 040075 9552, kristian.uusitalo@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä